Αθλητισμός

Άρης – Βόλος: 2-0

Άρης – Βόλος: 2-0
Άρης - Βόλος: Με νίκη προχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Με νίκη προχώρησε ο Άρης αφού νίκησε με 2-0 τον Βόλο στο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τη Λαμία και ό, τι και να κάνει αργότερα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνουν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, συνεχίζοντας την εντυπωσιακή τους φετινή πορεία. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν οι: Σάσα στο 18′ και Μπερτόγλιο στο 81′.

Ελάχιστα απειλητικοί οι Θεσσαλοί του Άνχελ Λόπεθ, γνώρισαν την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερα θετικά αποτελέσματα (μία νίκη, τρεις ισοπαλίες).

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία της αναμέτρησης. Ο Σάσα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Κρίστιαν Γκάνεα, έκανε κοντρόλ και με διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον Μπόρις Κλέιμαν για το 1-0 στο 18’! Πέντε λεπτά αργότερα, οι «κίτρινοι» έχασαν διπλή ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους: ο Κλέιμαν απέκρουσε την προσπάθεια του Δημήτρη Μάνου, με το σουτ του Γκάνεα στη συνέχεια να κοντράρει στα σώματα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ακόμα πιο σπουδαία ήταν η ευκαιρία που δημιούργησε και έχασε ο Σαντέ Σίλβα στο 38’, όταν ξεπέρασε την αντίσταση του Σαλβαδόρ Σάντσες αλλά το πλασέ του «έξυσε» το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Ίδιο σκηνικό και στο ξεκίνημα του β’ μέρους, με τον Κλέιμαν να λέει «όχι» στο σουτ του Μάνου στο 48ο λεπτό και τον Σίλβα να σπαταλά ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα, όταν αστόχησε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βόλου, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Χαβιέ Ματίγια.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Θεσσαλούς ήρθε στο 55’: ο Γκάνεα έκανε το λάθος, αλλά ο Χουάν Χοσέ Περέα αιφνιδιάστηκε κλωτσώντας… αέρα προ του Ζάκαρι Μπουσέ. Ο Άρης έχασε ακόμη μία ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 80’, όταν ο Μπερτόγλιο – που νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς – έγινε αποδέκτης της πάσας του Ντάνιελ Μαντσίνι, αλλά νικήθηκε από τον Κλέιμαν. Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε… τη ρεβάνς, ξεπερνώντας τον Γεράσιμο Μήτογλου και πλασάροντας πετυχημένα για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Γκάνεα, Ροζ, Μπεναλουάν, Ματίγια, Σάσα Λούκας (90+ Τσαγκαλίδης), Ματέο Γκαρσία (73’ Μπερτόγλιο), Μπρούνο Γκάμα (73’ Τζέγκο), Σίλβα (88’ Λόπεθ), Μάνος (73’ Μαντσίνι).

ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσεθ, Μήτογλου, Ντεντάκης, Ριένστρα, Μπαριέντος, Μπαρτόλο (88’ Γκρίλο), Περέα (74’ Μαρτίνεθ), Μπουένο (46’ Ρενάτο), Δουβίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments