Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες της Πέμπτης

Super League βαθμολογία: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες της Πέμπτης
Super League βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός είναι στο +6 από τον Άρη και στο +10 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι το μεγάλο -για να μην πούμε ακλόνητο βάσει των εμφανίσεων και της βαθμολογίας- φαβορί για τον φετινό τίτλο της Super League. Μετά και τα σημερινά παιχνίδια, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην πρώτη θέση με 38 βαθμούς έναντι 32 του Άρη και 28 του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι χθες νίκησαν τον Αστέρα στην Τρίπολη με 4-0. Ο Αστέρας έμεινε στους 18 βαθμούς και είναι στην 8η θέση.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Άρη σίγουρα αισθάνονται κερδισμένοι μετά τα σημερινά ματς αφού οι ίδιοι νίκησαν τον Βόλο με 2-0, ενώ ο ΠΑΟΚ γνώρισε την «ψυχρολουσία» στο Περιστέρι αφού αν και νικούσε με 2-1 μέχρι το 82′, έχασε το ματς εξαιτίας γκολ του Σπύρου Νάτσου στο 92′ του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος χάρη στη μεγάλη σημερινή του νίκη πήρε «ανάσα» και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Έτσι, θα περιοριστούν και οι γκρίνιες για τον Νταμίρ Κάναντι.

Η ΑΕΚ έχει 27 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση. Η Ένωση μπορεί να μην κατάφερε να «μαγέψει» με την εμφάνιση της χθες Τετάρτη, αλλά νίκησε τον Παναιτωλικό (1-0) και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο ερχομός του Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται ότι μπορεί να τη βοηθήσει στη δύσκολη μάχη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αγρινίου, από την άλλη, παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, με 11 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι, που είχε πολλές απουσίες, νίκησε πολύ δύσκολα με 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθειά του να πλησιάσει την πρώτη τετράδα των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Το «τριφύλλι» έφτασε τους 22 βαθμούς και παρέμεινε στο -5 από την ΑΕΚ.

Μετά τη σημερινή του ήττα ο Βόλος παρέμεινε στην 6η θέση, αφού οι Θεσσαλοί του Άνχελ Λόπεθ, γνώρισαν την πρώτη ήττα έπειτα από τέσσερα θετικά αποτελέσματα (μία νίκη, τρεις ισοπαλίες).

Στο τελευταίο χρονικά ματς της χθεσινής ημέρας, ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε σε καμια περίπτωση δάφνες ποιότητας. Η ομάδα της Λάρισας παρέμεινε έτσι την προτελευταία θέση με 8 βαθμούς, αλλά πλησίασε τον Παναιτωλικό (στο -3). Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 14 βαθμούς.

Στην 8η θέση είναι ο ΟΦΗ που σήμερα Πέμπτη κέρδισε τη Λαμία με 2-0 στο Ηράκλειο. Οι Φθιώτες παραμένουν στην τελευταία θέση του πίνακα με 5 βαθμούς.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα της βαθμολογίας μετά την 15η αγωνιστική – Προσέξτε ότι δεν έχουν όλες οι ομάδες τον ίδιο αριθμό αγώνων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments