Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος Ανόρθωση: Δεν της βγαίνει ο Νινούα και πάει για τον Λάζαρο

Χριστοδουλόπουλος Ανόρθωση: Δεν της βγαίνει ο Νινούα και πάει για τον Λάζαρο
Χριστοδουλόπουλος Ανόρθωση: Η κυπριακή ομάδα κοιτάζει την ελληνική αγορά για την ενίσχυσή της.

Η Ανόρθωση έχει βάλει στόχους στην ελληνική αγορά και προσπαθεί να τους υλοποιήσει για να ενισχυθεί στην παρούσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Σπύρος Ρισβάνης, που αφέθηκε ελεύθερος από τον Ατρόμητο είναι ήδη στην Κύπρο για να υπογράψει το συμβόλαιό του, ενώ η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια φαίνεται να βρίσκει δυσκολίες στην υπόθεση του Νίκα Νινούα.

Από ό, τι φαίνεται η περίπτωση του Γεωργιανού παίκτη του ΠΑΟΚ θα οδηγηθεί σε οριστικό «ναυάγιο», καθώς ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν είναι σύμφωνος με τη μετακίνηση του στην κυπριακή ομάδα, αφού επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το σάιτ Sport-fm.com.cy, η κυπριακή ομάδα είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του «Δικέφαλου του Βορρά» και να επικεντρωθεί στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ατρόμητο έως το τέλος της σεζόν.

«Προς άλλη κατεύθυνση επικεντρώνει την προσοχή του ο Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα ενίσχυσης της Ανόρθωσης αφού η περίπτωση του Νινούα φαίνεται ότι έχει ναυαγήσει οριστικά με τον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή να επιθυμεί να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η περίπτωση του 34χρονου Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου βρίσκεται ψηλά στην λίστα του προπονητή της Ανόρθωσης και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τα επόμενα 24ωρα. Σημειώνεται ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αγωνίζεται στον Ατρόμητο με τον οποίον έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς», σημειώνει το δημοσίευμα του κυπριακού Μέσου.

Μερικά λόγια για τον Χριστοδουλόπουλο

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατέρμονα. Το 2004 ως παίκτης πλέον της ΑΣ Νεαπόλεως είχε κληθεί στη Μικτή ΕΠΣΜ, σε αγώνα της οποίας τον ξεχώρισε ο τότε προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης και εισηγήθηκε την άμεση απόκτησή του, πράγμα που έγινε το καλοκαίρι του 2004.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» υπέγραψε διετές συμβόλαιο με έναρξη την 1η Ιουλίου 2018.

Η κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις από μεριάς ΑΕΚ, καθώς σύμφωνα με τους διοικούντες, υπήρχε εν ισχύ συμβόλαιο του παίκτη και για την επόμενη σεζόν. Παρά το δυναμικό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Λάζαρος υπέστη ρήξη χιαστών σε παιχνίδι με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης. Τελικά το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και κατέληξε στον Ατρόμητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments