Διεθνή

Μπιλ Ράσελ: «Αν είχαν εισβάλει μαύροι, πόσοι νεκροί θα υπήρχαν – Ο δειλός Τραμπ φταίει για όλα»

Μπιλ Ράσελ: «Αν είχαν εισβάλει μαύροι, πόσοι νεκροί θα υπήρχαν – Ο δειλός Τραμπ φταίει για όλα»
Μπιλ Ράσελ: Ο θρυλικός παλαίμαχος σέντερ των Σέλτικς, Μπιλ Ράσελ, εξέφρασε την απογοήτευση του για την εισβολή των οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλειο.

Την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλειο σχολίασε έντονα ο 11 φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ, Μπιλ Ράσελ. Ο 86χρονος θρύλος των Μπόστον Σέλτικς, χαρακτήρισε «δειλό» τον Τραμπ, ενώ αναρωτήθηκε πόσοι διαδηλωτές θα ήταν νεκροί αν επρόκειτο για μαύρους, ενώ σε όλους τους τόνους δήλωσε πως «αυτή δεν είναι η Αμερική».

“Πόσος χρόνος θα περάσει μέχρι να βγει ο στρατός στους δρόμους; Αν ήταν μαύροι, πόσοι από αυτούς θα ήταν τώρα νεκροί; Δεν είναι αυτή η Αμερική. Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάθεται, αυτός ο δειλός φταίει για όλα. Πως είναι δυνατόν να μην ήξεραν ότι αυτό θα συμβεί” έγραψε ο θρύλος του ΝΒΑ στο Twitter, γι’ αυτά που συμβαίνουν στην Ουάσινγκτον δύο εβδομάδες πριν ο Τζο Μπάιντεν διαδεχθεί τον Τραμπ.

Δείτε τη δημοσίευση:

Τραγικές εικόνες από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ

Πρωτόγνωρες σκηνές βιώνει η Δημοκρατία στις ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες καθώς επεισόδια με διαδηλωτές οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ ξέσπασαν νωρίτερα, ενώ κάποιοι από αυτούς έσπασαν τα οδοφράγματα και μπήκαν στο εσωτερικό του Καπιτωλίου, το οποίο έχει εκκενωθεί, ενώ το Κογκρέσο διέκοψε τη συνεδρίαση.

Η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση των γραφείων του Κογκρέσου, καθώς οι οπαδοί του Τραμπ μπήκαν στο Κάπιτολ Χιλ για να διαμαρτυρηθούν για τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020. Ο Ντόναλντ Τραμπ έσπειρε ανέμους και τώρα θερίζει θύελλες με τους υποστηρικτές του να έχουν εισβάλλει στο Καπιτώλιο κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και να φτάνουν μέχρι την αίθουσα της Ολομέλειας. Ηθικός αυτουργός όλης αυτής της κατάστασης ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος τους ενθάρρυνε να φτάσουν μέχρι εκεί γνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα έβγαινε εκτός ελέγχου.

Δείτε τις εικόνες ντροπής από την εισβολή των υποστηρικτών του Τραμπ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments