Lifestyle

Απόστολος Γκλέτσος: Η απίθανη δήλωσή του για το σεξ και τον κορωνοϊό

Απόστολος Γκλέτσος: Η απίθανη δήλωσή του για το σεξ και τον κορωνοϊό
Απόστολος Γκλέτσος: «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ», αποκάλυψε o ηθοποιός.

Με ζωντανή σύνδεση από τη Στυλίδα βγήκε στο αέρα των Κου Κου ο Απόστολος Γκλέτσος. Μέσα σε όλα που απάντησε, τέθηκε και το ερώτημα αν θα συνεχίσει με τον Αντρέα Γεωργίου στο Mega τη νέα σεζόν. Ο γνωστός ηθοποιός δεν έδωσε σαφή απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, αποκάλυψε πως θα είναι σε ένα σίριαλ.

«Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορωνοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ», αποκάλυψε λίγο αργότερα.

Παράλληλα, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου, υπογραμμίζοντας ότι δεν ξέρει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους τώρα που θα πάει στο Mega. «Εγώ είμαι με αυτά τα παιδιά, μου έκαναν την τιμή να με διαλέξουν και να με ξαναφέρουν στα πράγματα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δεν έχω πληροφορίες γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments