Αθλητισμός

Παναιτωλικός Ολυμπιακός: 1-2

Παναιτωλικός Ολυμπιακός: 1-2
Παναιτωλικός Ολυμπιακός: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Super League.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας κι επί του Παναιτωλικού με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής, σημειώνοντας μια τέταρτη σερί νίκη. Ο Κώστας Φορτούνης (4ο λεπτό) κι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί (65ο λεπτό) τα γκολ των Πειραιωτών, ισοφάρισε προσωρινά στο 48ο λεπτό με πολύ ωραίο τέρμα ο Ταχάρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά ευρύ ροτέισον στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, έχοντας στο μυαλό του (και) τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (13 Ιανουαρίου) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Άφησε εκτός ενδεκάδας τους Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σεμέδο και Βαλμπουενά κι έριξε στο βασικό σχήμα τους Τζολάκη, Ντρέγκερ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ και Μασούρα, ωστόσο δεν φάνηκε διαφορά στην αποτελεσματικότητα των «ερυθρολεύκων».

Μόλις στο 4ο λεπτό από μακρινή πάσα του Σισέ, ο Ντρέγκερ έκανε εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας και τη γύρισε προς τον Φορτούνη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από θέση φορ να τη στείλει στα δίκτυα του Κνετ με αριστερό πλασέ στην κίνηση. Στο 22ο λεπτό ο Καμαρά «δοκίμασε» το πόδι του έξω από την περιοχή μα το σουτ του έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε από τα πρώτα λεπτά, με τον Παναιτωλικό να βγαίνει με πολύ μεγαλύτερο θάρρος στην επίθεση και να ισοφαρίζει στην πρώτη «επίσκεψή» του στα καρέ του Ολυμπιακού, με εξαιρετικό σε εκτέλεση γυριστό σουτ του Ταχάρ στο 48ο λεπτό, μετά σέντρα του Αριγίμπι. Στο 68ο λεπτό ο Ραντζέλοβιτς έκανε ωραία κίνηση και σουτ, όμως ο Κνετ μπλόκαρε σταθερά, με τον Ολυμπιακό να κατεβάζει… ταχύτητα στο τελευταίο 20λεπτο και να κάνει απλή διαχείριση του προβαδίσματός του και του αγώνα, φτάνοντας στη 13η νίκη του στο πρωτάθλημα σε 15 αγώνες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (84ο λεπτό Ντάλσιο), Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Βάντερσον (70ο λεπτό Περέιρα), Αρσούρα, Ταχάρ (85ο λεπτό Τσιγγάρας), Αριγίμπι (70ο λεπτό Μανθάτης), Ντίας, Μάζουρεκ, Αζάντι (61ο λεπτό Βέργος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Ντρέγκερ (85ο λεπτό Ανδρούτσος), Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούμα (46ο λεπτό Ραντζέλοβιτς), Φορτούνης (46ο λεπτό Βαλμπουενά), Μασούρας (59ο λεπτό Βρουσάι), Ελ Αραμπί (90ο + 3ο λεπτό Χασάν).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 10 Ιανουαρίου

  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΝΠΣ Βόλος
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΟΦΗ
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΑΕΛ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments