Αθλητισμός

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτησή του

Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Ο καθοριστικός ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς για την απόκτησή του
Ρέαμπτσιουκ Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ.

Συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και εν συνεχεία ανακοινώθηκε από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πριν από λίγες ημέρες, με τον 22χρονο Μολδαβό αριστερό μπακ να φτάνει στην Αθήνα στη 01:00 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, περνώντας από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και βάζοντας την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του Πέδρο Μαρτίνς φέρνει στην ούγια η μεταγραφή του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο λιμάνι. Ο Πορτογάλος τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη FORZA, είναι εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ και τα παιδιά του Πειραιά δεν του χάλασαν χατίρι. Κι ας μην έχουν κάνει απόσβεση στους «ερυθρόλευκους» όλοι οι παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με τις… ευλογίες του Πορτογάλου τεχνικού.

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας 4,5 χρόνων. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 1998 στο Ιαλοβένι της Μολδαβίας και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Έχει 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο το 2017 όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με την Πάσος Φερέιρα, τελευταίο του σταθμό πριν από τον Ολυμπιακό».

Να θυμίσουμε πως στις καθιερωμένες δηλώσεις στη ΝΟVA πριν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Super League, πριν από δύο εβδομάδες περίπου, o Πέδρο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την έλευση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν είχε φτάσει ακόμα στην Αθήνα, λέγοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμη για τον παίκτη. Μετά την απόκτηση του και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα μπορώ να μιλήσω για τον ποδοσφαιριστή».

Από μεριάς του, με ανάρτηση στο Instagram ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό. Λίγη ώρα αφού οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2025, ο Μολδαβός αριστερός μπακ δεσμεύτηκε δημόσια πως θα δίνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη των στόχων της νέας ομάδας του.

Ο νεαρός δεν ξέχασε πάντως να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στην πρώην ομάδα του, Πάσος Φερέιρα που του έδωσε το δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα στην Πόρτο και τους Πειραιώτες. «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου! Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη και πάντα θα δίνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας! Μια ξεχωριστή κουβέντα για την Πάσος Φερέιρα για τον τρόπο που μου φέρθηκε από την πρώτη έως την τελευταία ημέρα. Πάντα θα είμαι ευγνώμων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments