Video

Καλό Μεσημεράκι: H επική τούμπα του floor manager

Καλό Μεσημεράκι: H επική τούμπα του floor manager
Καλό Μεσημεράκι: Ο floor manager της εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς έχει εξελιχθεί σε… συμπαρουσιαστή της εκπομπής, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες και συνομιλεί με τον παρουσιαστή.

Ξεκαρδιστική στιγμή στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά, όταν ο Στέλιος Κλώνος έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε «φαρδύς πλατύς» στο έδαφος.

Ο floor manager της εκπομπή που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς έχει εξελιχθεί σε… συμπαρουσιαστή της εκπομπής, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζεται μπροστά από τις κάμερες και συνομιλεί με τον παρουσιαστή. Ο Νίκος Μουτσινάς είχε καθίσει στην πολυθρόνα και διάβαζε τα μηνύματα των τηλεθεατών, για την καθημερινή στήλη της εκπομπή «Λύνουμε τα ερωτικά σας». Ως είθισται, τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της εκπομπής κάθονταν τριγύρω και άκουγαν προσεκτικά τα μηνύματα των τηλεθεατών.

 Η επική τούμπα του Στέλιου στο «Καλό μεσημεράκι»

Ο Στέλιος και Βάνια διακρίνονται στο βάθος να επιχειρούν να καθίσουν σε δύο ξύλινα props της εκπομπής (για την ακρίβεια ήταν δυο γράμματα από το λογότυπο), όταν ο floor manager έχασε την ισορροπία του και έπεσε θεαματικά στο πάτωμα.

«Γιατί κάθονται στα γράμματα της εκπομπής. Πηγαίνετε να ξεκουραστείτε, αφού δεν μπορείτε» ακούγεται να λέει ο Νίκος Μουτσινάς, με τον συνεργάτη του να έχει κοκκινίσει, αδυνατώντας να αρθρώσει λέξη από τα γέλια. Η εκπομπή έχει χαρίσει αρκετές τέτοιες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση, καθώς πριν από λίγο καιρό ήταν η Βάνια (κατά κόσμον Ματίνα Νικολάου) που βρέθηκε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να συνεχίσει από τα γέλια

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments