Ελλάδα

Καιρός Αρναούτογλου: Έξαλλος με αυτά που γράφονται ο γνωστός προγνώστης

Καιρός Αρναούτογλου: Έξαλλος με αυτά που γράφονται ο γνωστός προγνώστης
Καιρός Αρναούτογλου: «Βλέπουμε λοιπόν πως ένα ψέμα είναι σίγουρα πιο βολικό από την αμφιβολία αλλά μάλλον ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, προφανέστατα από άγνοια, γίνεται όπως φαίνεται αυτοσκοπός», ανέφερε ο προγνώστης.

Έξαλλος φαίνεται να είναι ο γνωστός προγνώστης, Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος με μια μακροσκελή ανάρτηση έριξε πυρά για όσα διαβάζει αναφορικά με τον καιρό. Ο Σάκης Αρναούτογλου σπεύδει να καθησυχάσει ειδικά τους αγρότες στην Κρήτη, ξεκαθαρίζοντας πως το φονικό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ισπανία δεν συνδέεται με τις χιονοπτώσεις που περιμένουμε στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. «Σε καμία περίπτωση» τονίζει χαρακτηριστικά και ρίχνει τα βέλη του σε όσους σκοπίμως προκαλούν ανησυχία…

Αναλυτικά τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου

«Για τους φίλους αγρότες Κρητικούς και τους λοιπούς αναγνώστες – τηλεθεατές! Φίλες και φίλοι! Μάλλον ξεκίνησε ο τρομολαγνικός οίστρος και πάλι σύμφωνα με τα μηνύματα σας! Και φυσικά δεν θα πάμε από τους 28 βαθμούς στον ολικό παγετό! Αλίμονο! Οι τρομοκρατημένοι φίλοι μας οι αγρότες από την Κρήτη δεν θα πρέπει να ανησυχούν σε καμία περίπτωση!

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οι τελευταίες ισχυρές χιονοπτώσεις σε τμήματα της Ισπανίας δεν συνδέονται με τις χιονοπτώσεις που αναμένονται στη χώρα μας κυρίως προς τα τέλη της εβδομάδας! Αλλιώς αυτές θα έπρεπε να περάσουν και μέσω….Ιταλίας κάτι που εδώ και καιρό δεν φαίνεται από τα προγνωστικά μοντέλα Από εμένα και από την ΕΡΤ3 αυτά τα πράγματα δεν ειπώθηκαν ποτέ!

Βλέπουμε λοιπόν πως ένα ψέμα είναι σίγουρα πιο βολικό από την αμφιβολία αλλά μάλλον ένα επαναλαμβανόμενο ψέμα, προφανέστατα από άγνοια, γίνεται όπως φαίνεται αυτοσκοπός. Όποιος όμως είναι συνεχώς επιτηδευμένα απρόσεκτος με την αλήθεια στα μικρά ζητήματα, θεωρώ πως δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος στα μεγάλα!!!

Προσέχετε τι διαβάζετε!!!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments