Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μπρούνο – Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ολυμπιακός: Επιστρέφει ο Μπρούνο – Ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού
Ολυμπιακός: Μετά από καιρό ο Μπρούνο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δράση. Έντονο ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα Λεμεσού για να τον πάρει δανεικό.

Την αρχή έκανε ο Αχμέντ Χασάν που επέστρεψε στο γήπεδο μετά από την περιπέτειά του από τον κορωνοϊό. Ο Μπρούνο που είχε παρουσιάσει επιπλοκές της ασθένειας βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει. Ο Βραζιλιάνος πριν νοσήσει είχε συμμετάσχει τρεις φορές στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Απόλλων Σμύρνης. Πέρυσι είχε παίξει εννιά φορές.

Για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον ο Απόλλων Λεμεσού, όπως αναφέρει δημοσίευμα του to10.gr. Η κυπριακή ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Μπρούνο με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή με έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή.

Νέα πολιορκία του Σεμέδο;

Σε άλλα νέα της ομάδας, φαίνεται πως ξεμπέρδεψε ο Ολυμπιακός από την Μπενφίκα που πολιορκούσε τον Ρούμπεν Σεμέδο και τώρα εμφανίστηκε από το πουθενά η Πόρτο η οποία όντως θέλει στόπερ και σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ ο ιδανικός για να «κουμπώσει» στο πλάνο του Κονσεϊσάο είναι ο άσος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από το ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, στους Πειραιώτες δεν άρεσε η στάση που κράτησε στην υπόθεση του Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος έχει πει απίστευτα πράγματα στον Ρέντη σχετικά με το πρέσινγκ που του άσκησαν οι «δράκοι» προκειμένου να υπογράψει σε εκείνους.

Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις των δύο συλλόγων δεν διανύουν την καλύτερή τους περίοδο και αν όντως οι Πορτογάλοι θέλουν τον Σεμέδο, τότε οι Πειραιώτες μπορεί να ζητήσουν κάτι παραπάνω από αυτά που θα ζητούσαν, για παράδειγμα, αν ερχόταν η Μπενφίκα.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα για Σεμέδο και Μπενφίκα;

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται ακόμη στα σχέδια της Μπενφίκα». Αυτό έχει ως πρώτο της θέμα, η ιστοσελίδα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola», τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, 26 ετών, εξακολουθεί να βρίσκεται στα σχέδια της Μπενφίκα, έστω κι αν υπάρχει συνειδητοποίηση ότι δεν θα είναι εύκολο να πείσει τον Ευάγγελο Μαρινάκη, πρόεδρο του ελληνικού συλλόγου, να παραιτηθεί από την απαίτηση των 10 εκατομμυρίων ευρώ».

«Μετά από ημέρες κι εβδομάδες δύσκολων διαπραγματεύσεων, η Μπενφίκα έχει τώρα νέα χρήματα στα ταμεία της, πολλή θέληση και λίγο χρόνο, οπότε πρέπει να στραφεί ξανά σε μια διαδικασία που θα πρέπει να κλείσει έως τις 6 Οκτωβρίου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments