Αθλητισμός

Ρενάν Ριμπέιρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Γράφουν για Ελληνικό ενδιαφέρον οι Πορτογάλοι

Ρενάν Ριμπέιρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Γράφουν για Ελληνικό ενδιαφέρον οι Πορτογάλοι
Ρενάν Ριμπέιρο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τους δυο "δικέφαλους" για τον έμπειρο γκολκίπερ.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κρύβει κάποιες καλές ευκαιρίες. Αρκετοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου επειδή δεν αγωνίζονται αρκετά με αποτέλεσμα να ρίχνουν και το κασέ τους. Τέτοιες περιπτώσεις εξετάζουν και οι Ελληνικές ομάδες προκειμένου να ενισχυθούν με ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι είχαν μεγαλύτερο κασέ. Ένας τέτοιος παίκτης είναι ο Ρενάν Ριμπέιρο, ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Οι πορτογάλοι μπλέκουν το όνομα του έμπειρου γκολκίπερ με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Στην περίπτωση των “ασπρόμαυρων” δεν προκύπτει  ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση τερματοφύλακα. Αντίθετα οι “κιτρινόμαυροι” θα ήταν πιο ζεστοί στην απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη σε αυτή τη θέση μετά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει για τις πρόσφατες εμφανίσεις του Παναγιώτη Τσιντώτα. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν σαν πρώτο τους μέλημα την απόκτηση δεξιού μπακ και στη συνέχεια θα δούνε τις άλλες θέσεις.

Τα δεδομένα για τον Ρενάν Ριμπέιρο και την ΑΕΚ

Ο 30χρονος άσος φέτος είναι εκτός πλάνων στη Σπόρτινγκ, μολονότι τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε συνολικά 56 εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το 2023 και τα «λιοντάρια» φαίνεται πως το συζητούν για την παραχώρησή του, ακόμη και με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να τον αφήσει ελεύθερο κρατώντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν με την απόκτηση δεξιού μπακ και στη συνέχεια να πάρουν αποφάσεις.

Ο Ρενάν Ριμπέιρο αναδείχθηκε από την Ατλέτικο Μινέιρο, έπαιξε στη Σάο Πάουλο και τον Γενάρη του 2018 τον απέκτησε η Εστορίλ. Από εκεί πήγε το ίδιο καλοκαίρι δανεικός στη Σπόρτινγκ, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του. Το 2019 πρωταγωνίστησε στην κατάκτηση Λιγκ Καπ με τις αποκρούσεις του στη διαδικασία των πέναλτι απέναντι στην Μπράγκα στον ημιτελικό και την Πόρτο στον τελικό, αλλά από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έχασε τη θέση του βασικού γκολκίπερ.

Δείτε ένα βίντεο με τις εμφανίσεις του έμπειρου γκολκίπερ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments