Αθλητισμός

Μπρούνο Φελίπε Ολυμπιακός: Μνηστήρες από Κύπρο για τον Βραζιλιάνο

Μπρούνο Φελίπε Ολυμπιακός: Μνηστήρες από Κύπρο για τον Βραζιλιάνο
Μπρούνο Φελίπε Ολυμπιακός: Ομάδες από την Κύπρο έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ.

Πριν από δυο χρόνια ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει την ποιότητά του με τη φανέλα του Ατρόμητου όταν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΛΑΣΚ. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε θεωρηθεί σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Πορτογάλος τον χρησιμοποιούσε αρκετά στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς εκείνης, αλλά στην πορεία χάθηκε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Από τότε κάθε καλοκαίρι και σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην πάει κάπου με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να κερδίσει τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και πλέον ο ανταγωνισμός στα άκρα της επίθεσης είναι μεγάλος. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Μάριος Βρουσάι και ο Μπρούμα μπήκα δυναμικά στο ροτέισον του Μαρτίνς.

Το σκέφτεται για να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Μπρούνο – Ζεστό ενδιαφέρον από την Κύπρο

Τη φετινή σεζόν ο Μπρούνο έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, ενώ και σε κάποιες περιπτώσεις αγωνίστηκε σε άλλες θέσεις εκτός από τα άκρα της επίθεσης. Πλέον έχοντας περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο περιθώριο ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει σε κάποια άλλη ομάδα που θα παίζει περισσότερο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έμπειρος ακραίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, αλλά πλέον έχει επιστρέψει χωρίς προβλήματα.

Ο Μπρούνο αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και ήδη ο Απόλλων Λεμεσού εμφανίζεται να έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ομόνοια σύμφωνα με τους Κύπριους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν αρκετές ομάδες από την Super League είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Άρης, αλλά και ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι. Ωστόσο τότε ο Βραζιλιάνος ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Τώρα τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments