Αθλητισμός

Πρίγιοβιτς: Παραμένει στη Σαουδική Αραβία

Πρίγιοβιτς: Παραμένει στη Σαουδική Αραβία
Πρίγιοβιτς: Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής διαγράφει καλύτερη πορεία στην Αλ Ιτιχάντ, κάτι που σηματοδοτεί την παραμονή του στην Σαουδική Αραβία.

Το όνομά του έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό αλλά και για τον ΠΑΟΚ, ενώ στην υπόθεση έχει μπλεχτεί και ο Ερυθρός Αστέρας. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του σέρβικου τύπου η πορεία του στην Αλ Ιτιχάντ αλλάζει τα δεδομένα  και οι Σαουδάραβες σκέφτονται να τον κρατήσουν τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το republika.rs, ο παίκτης έχει βρει ρυθμό στο σκοράρισμα το τελευταίο διάστημα και αυτό αλλάζει τα δεδομένα.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Σέρβος επιθετικός ήταν στόχος του Ολυμπιακού του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ερυθρού Αστέρα τον χειμώνα, αλλά άρχισε να βρίσκει ρυθμό και να σκοράρει. Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε τέσσερις φορές στα τελευταία επτά παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και το τέρμα που πέτυχε στο κύπελλο και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα.

Ο παίκτης θα παραμείνει στον σύλλογο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, παρά τις τεράστιες χρηματικές απολαβές του που φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Άλλωστε, έχει συμβόλαιο με τους Άραβες που τον δεσμεύει μέχρι τον Ιούνιο του 2023».

Σε άλλα νέα της ομάδας ο Μπρούνο κοιτάζει τις εναλλακτικές της Κύπρου.

Πριν από δυο χρόνια ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του Μπρούνο Φελίπε. Ο Βραζιλιάνος είχε δείξει την ποιότητά του με τη φανέλα του Ατρόμητου όταν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την ΛΑΣΚ. Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είχε θεωρηθεί σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Πορτογάλος τον χρησιμοποιούσε αρκετά στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς εκείνης, αλλά στην πορεία χάθηκε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Από τότε κάθε καλοκαίρι και σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Ο ίδιος έχει επιλέξει να μην πάει κάπου με τη μορφή δανεισμού προκειμένου να κερδίσει τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και πλέον ο ανταγωνισμός στα άκρα της επίθεσης είναι μεγάλος. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Μάριος Βρουσάι και ο Μπρούμα μπήκα δυναμικά στο ροτέισον του Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments