Διεθνή

Ιβάνκα Τραμπ: Γιατί έγινε έξαλλος με την κόρη του ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ιβάνκα Τραμπ: Γιατί έγινε έξαλλος με την κόρη του ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ
Ιβάνκα Τραμπ: Αυτό δεν τον περίμενε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο όχι μόνο έχει κάνει την κατάσταση αφόρητη για τον ίδιο τον απερχόμενο πρόεδρο, αλλά έχει αναγκάσει και αγαπημένα του πρόσωπα να προσπαθούν να κρατήσουν αποστάσεις από τον Ρεπουμπλικανό μεγιστάνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται πηγές από τον Λευκό Οίκο, η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ήθελε να παραστεί στην ορκωμοσία του νικητή των εκλογών του Νοεμβρίου 2020, Τζο Μπάιντεν αλλά την απέτρεψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με ό, τι έχει γίνει γνωστό της τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Η Daily Mail εκτιμά ότι η Ιβάνκα Τραμπ θέλει να σώσει την πολιτική της καριέρα και γι’ αυτό είχε αποφασίσει να παραστεί στην ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου σε αντίθεση με τον πατέρα της, ο οποίος είπε ότι δεν πρόκειται να παραβρεθεί.

Η κόρη του Τραμπ πιστεύοντας ότι οι πολιτικές της φιλοδοξίες κινδυνεύουν με την στάση του πατέρα της και την εισβολή στο Καπιτώλιο των οπαδών του απερχόμενου προέδρου, ήθελε να δείξει ένα καλό πρόσωπο προς τους Δημοκρατικούς και το πολιτικό σύστημα συνολικά.

Πώς αντέδρασε ο Τραμπ με την επιλογή της Ιβάνκα

Όμως, μόλις ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στον πατέρα της, εκείνος έγινε έξαλλος. Ο Ρεπουμπλικανός μεγιστάνας φαίνεται να της είπε ότι θα ήταν η μεγαλύτερη προσβολή προς τον ίδιο να συναγελαστεί «με τους απατεώνες που προσπαθούν να τον ανατρέψουν και ότι η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη». Της είπε ακόμα ότι μια τέτοια κίνηση θα κόστιζε στην ίδια εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και θα ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής της.

Η Ιβάνκα Τραμπ όλο το διάστημα της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν σύμβουλός του και δεν έκρυψε ποτέ την φιλοδοξία της να κατέβει υποψήφια ακόμα και για πρόεδρος των ΗΠΑ. Βέβαια, με τον τρόπο που λήγει η θητεία του Τραμπ, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε βρέθηκε στο τοξικό περιβάλλον του να δηλώνει ότι δεν ήξερε που βρισκόταν. Ακόμα και ο Μάικ Πενς που έχει κινηθεί απέναντι στον Τραμπ τις τελευταίες μέρες δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments