Lifestyle

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπαθα καρκίνο στο στόμα, φυματίωση και μου έπεφταν τα μαλλιά»

Σταύρος Ζαλμάς: «Έπαθα καρκίνο στο στόμα, φυματίωση και μου έπεφταν τα μαλλιά»
Σταύρος Ζαλμάς: Ο ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα πριν ακόμα αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η ζωή είναι στιγμές» θα βρεθεί καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης ο Σταύρος Ζαλμάς και μέσα από την εκπομπή Pop Up προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρεται στα ψυχοσωματικά συμπτώματα και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν εργαζόταν επί σχεδόν δέκα χρόνια σε τράπεζα, πριν αποφασίσει τελικά να γίνει ηθοποιός.

«Με έπνιγε και δεν ήταν μόνο αυτό το περιβάλλον το εργασιακό. Είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου» είπε ο ίδιος.

«Το πρώτο σύμπτωμα ήταν η απώλεια της λίμπιντο σε μια νεαρή ηλικία. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν η βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί και κανόνια να βαράγανε. Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Έξι μήνες μετά την παραίτησή μου δεν είχαν αφήσει κανένα ίχνος. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία» εξήγησε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments