Lifestyle

Ελένη Ράντου: «Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν»

Ελένη Ράντου: «Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν»
Ελένη Ράντου: Μετά την είδηση της επιστροφής της στην τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα στη νέα σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Ζακέτα να πάρεις», η Ελένη Ράντου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην εκπομπή Φλερτ.

Μία πολύ όμορφη συζήτηση είχε η Ελένη Ράντου με την οικοδέσποινά της στην εκπομπή «φλΕΡΤ». Μίλησε για το πώς κατέληξε να ασχοληθεί με την υποκριτική, κάτι που δεν το είχε ποτέ σκοπό καθώς σε νεαρή ηλικία έβελεπε τον εαυτό της να ακολουθεί ακαδημαϊκή καριέρα ή να γίνεται μεταφράστρια.

Σημαντική στιγμή στη σταδιοδρομία της η απόφαση να γίνει θιασάρχης στο θέατρο «Διάνα», ένα τόλμημα που όσο δύσκολο κι αν ήταν στην αρχή την αποζημίωσε στο μέγιστο. Στη δουλειά της τα δίνει όλα και είναι πάντα απαιτητική για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στην προσωπική της ζωή, όμως, δεν είχε την επιτυχία που απόλαυσε στα επαγγελματικά.

«Είμαι απαιτητική και στις σχέσεις μου αλλά εκεί είναι πιο ζόρικο. Οι απαιτήσεις στη δουλειά φέρνουν πολύ καλά αποτελέσματα. Στη σχέση οι απαιτήσεις κάνουν τους ανθρώπους να φεύγουν. Δεν έχεις αποτέλεσμα. Δεν είχα ποτέ στις προσωπικές μου σχέσεις τη μισή αποτελεσματικότητα που είχα στη δουλειά μου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους ανθρώπους τους χάνεις. Φεύγουν γιατί δεν αντέχουν τόσο απαιτητικούς ανθρώπους γύρω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments