Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο

ΚΙΝΑΛ: Η Γεννηματά καθαίρεσε τον Λοβέρδο από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο
ΚΙΝΑΛ: Η Φώφη Γεννηματά όρισε στη θέση του Ανδρέα Λοβέρδου τους Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Κατρίνη, κατά σειρά.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά καθαίρεσε από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος τον Ανδρέα Λοβέρδο. Όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η απόφαση αυτή της προέδρου του ΚΙΝΑΛ συνδέεται με τις φήμες ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν αποφασισμένος να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος στο προσεχές συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο φθινόπωρο. Η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υποστηρίζεται από αρκετά μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, αναμένεται να επιταχύνει τις διεργασίες για μία σύγκρουση για την ηγεσία του κόμματος.

Ένα από τα ερωτηματικά που αναδύονται ακόμα πιο έντονα μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι αν το ΚΙΝΑΛ πρόκειται να κινηθεί πιο αποφασιστικά για προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τώρα είναι άγνωστο αν η απομάκρυνση του Ανδρέα Λοβέρδου έχει να κάνει με μια τέτοια κατεύθυνση.

Πρέπει να σημειώσουμε, όμως, ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ένας εκ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ που είναι αντίθετος σε οποιασδήποτε σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα, άλλωστε, ο κ. Λοβέρδος ήρθε έντονα στο προσκήνιο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του που περιγράφει ότι είχε σκεφτεί να χτυπήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis.

Βέβαια, όπως ο ίδιος δήλωσε στο pagenews.gr και στην εκπομπή «Opinion Leader» με τον Δημήτρη Τάκη, αυτές οι σκέψεις γρήγορα έφυγαν από το μυαλό του, ενώ και οι συνεργάτες του είχαν αντιδράσει με έκπληξη και φωνές όταν τους τις είχε αναφέρει.

«Συζήτησα πολύ με τον εαυτό μου αυτόν τον καιρό, δίχως να καταφεύγω σε έναν ψυχολόγο, ας πούμε», είχε πει. «Εκλογίκευα τις αντιδράσεις μου και είπα στον εαυτό μου δεν θα μισήσεις γιατί το μίσος είναι ένα συναίσθημα των μικρών ανθρώπων. Μόνο σε κακό βγάζει το μίσος. Έφτασε το μυαλό μου στην εκδίκηση και την πήρα πίσω και αυτή τη σκέψη», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments