Αθλητισμός

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του

Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: Δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του
Εμμανουηλίδης Παναθηναϊκός: O 20χρονος άσος του «τριφυλλιού» που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την αφιέρωση στη μητέρα του, θέλει να παίζει περισσότερο.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου και, όπως κάθε ποδοσφαιριστής, θέλει να παίζει. Ο 20χρονος άσος του Παναθηναϊκού ήρθε στην επικαιρότητα τις προηγούμενες ημέρες με το γκολ που πέτυχε κατά της Λάρισας και τη συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα του.

Το Sportime, όμως, αναφέρει ότι αυτός ο χρόνος που του δίνεται μια στο τόσο δεν του φτάνει. «Όλα καλά και όλα ωραία με τον Εμμανουηλίδη. Πήρε χρόνο, «παστέλωσε», μια χαρά. Και; Καθρεφτάκια σε ιθαγενείς πιστεύουν πως δίνουν στον πιτσιρικά αν θεωρείται πως αυτό, ένα τέταρτο δηλαδή κάθε Πάσχα και Λαμπρή, φτάνει για να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό. Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, έχει χαθεί, προφανώς με ευθύνη του club και εξελίξεις σαν τις προχτεσινές περισσότερο σπρώχνουν τον μικρό στην έξοδο παρά του αλλάζουν κατεύθυνση», γράφει χαρακτηριστικά η αθλητική εφημερίδα.

Να σημειώσουμε ότι το καλοκαίρι υπήρχαν φήμες ότι ο Εμμανουηλίδης θα έφευγε δανεικός με πιθανό προορισμό τα Γιάννινα. Όμως, τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε αφού ο Λάζλο Μπόλονι ήθελε να του δώσει ευκαιρίες. Ο μικρός, όπως φάνηκε και στο ματς με την ΑΕΛ, έχει πολύ ποδόσφαιρο στο… αίμα του και μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό αν βοηθηθεί.

Μερικά λόγια για τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη

Ο Εμμανουηλίδης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό από τις ομάδες νέων του. Έκανε την πρώτη του επαγγελματική εμφάνιση για την ομάδα σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2017-18 εναντίον της Παναχαϊκής στις 29 Νοεμβρίου 2017.

Το καλοκαίρι του 2018, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των κορυφαίων ανιχνευτών ταλέντων της Ευρώπης στους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου σημείωσε 2 γκολ για την Εθνική Ελλάδας U18, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου, πάνω από την Τουρκία και τη Γαλλία και προκρίθηκε στους ημιτελικούς. Ο Εμμανουηλίδης σκόραρε εναντίον και των δύο αυτών χωρών. Το ενδιαφέρον από ξένες ομάδες κορυφώθηκε, αλλά ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να τον κρατήσει. Αυτό έγινε αφού σημείωσε 19 γκολ για την ομάδα U20 του Παναθηναϊκού.

Το Σεπτέμβριο του 2018, σημείωσε το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας παίκτης, σε μία εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Λαμίας για τη  και έγινε ο πρώτος παίκτης που γεννήθηκε τον 21ο αιώνα που σκόραρε στη Super League. Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2018-19, αφού είχε μπει ως αλλαγή, ο Εμμανουηλίδης διαμόρφωσε το τελικό το σκορ της νίκης με 4-0 εναντίον του Παναιτωλικού.   emmanouilidis-1200x800

Με μικρή προοπτική να αγωνιστεί βασικός στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού μετά την άφιξη των Γκαγιάς Ζαχίντ και Γιοάν Μολό, ο Εμμανουηλίδης εντάχθηκε με μονοετής δανεισμό στον Πανιώνιο για τη σεζόν 2019-20.

Σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 3-0 εναντίον του  Βόλου στο Κύπελλο και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο, ήταν ένα γκολ ισοφάρισης στο 88ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα εναντίον του  στις 23 Νοεμβρίου, αφού εισήλθε στον αγώνα μόνο οκτώ λεπτά νωρίτερα. Μία εβδομάδα αργότερα, σκόραρε στις καθυστερήσεις για να σφραγίσει μία εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, στην προσπάθεια της ομάδας να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Εμμανουηλίδης έχει αγωνιστεί για τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας

  • U17,
  • U18
  • U19
  • και U21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments