Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Τον θέλει η Νόριτς

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Τον θέλει η Νόριτς
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Τον αριστερό μπακ του «Δικέφαλου» έχουν βάλει στόχο τα «καναρίνια».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης από την περσινή σεζόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών ευρωπαίκών ομάδων, χάρη στις εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στα ευρωπαϊκά ματς του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, για να δεχθεί ο «Δικέφαλος» να τον δώσει, θα πρέπει να έρθει μια «γερή» πρόταση που να τον ικανοποιήσει οικονομικά, για να μπορέσει να καλύψει και την «τρύπα» που θα δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι «σειρήνες» για τον Γιαννούλη ηχούν από την Αγγλία και συγκεκριμένα από τη Νόριτς που εμφανίζεται διατεθειμένη να ενισχυθεί με τον αριστερό μπακ του ΠΑΟΚ στην κούρσα προβιβασμού για την Premier League.

Τα «καναρίνια» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Championship και πάνε φούλ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι οικονομικές δυνατότητες της Νόριτς σίγουρα αντέχουν την επιλογή Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά τους, οι Θεσσαλονικείς είναι ενήμεροι από χθες (14/1) για το ενδιαφέρον που εκφράζεται από τη Νόριτς, ωστόσο, θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης, μόνο αν έρθουν συγκεκριμένα νούμερα.

Για την ακρίβεια, αν η πρόταση κυμαίνεται πάνω από 8 εκατ. ευρώ στην υποχρεωτική οψιόν αγοράς του δεδομένου πως μιλάμε για πρόταση δανεισμού, θα μπει στο τραπέζι της συζήτησης. Σε κάθε περίπτωση προσμετράται και η πλευρά του Γιαννούλη, αν εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει… Η ρήτρα πάντως που έχει τοποθετήσει ο ΠΑΟΚ αγγίζει τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Στην περίπτωση Γιαννούλη αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Twitter και ο δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νόριτς, Μάικλ Μπέιλι.

O Δημήτρης Γιαννούλης έχει 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ, έχει σκοράρει μία φορά και έχει δώσει 4 ασίστ σε συμπαίκτες του. Το Transfermarkt τον κοστολογεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ, δείγμα της αναγνώρισης που έχει και στο εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments