Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Επιμένει για την απόκτησή του η Ένωση

Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Επιμένει για την απόκτησή του η Ένωση
Σωκράτης Παπασταθόπουλος ΑΕΚ: Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ένωση είναι μέσα στους διεκδικητές του έμπειρου στόπερ.

Απομένουν περίπου δεκαπέντε μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παραμένει ακόμα στο ρόστερ της Άρσεναλ. Ο διεθνής στόπερ έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον Μικέλ Αρτέτα. Όλο αυτό το διάστημα αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους. Η Τζένοα έκανε κίνηση για να τον κάνει και πάλι δικό της, αλλά όπως φαίνεται ο έμπειρος αμυντικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία.

Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Ρεάλ Μπέτις παραμένει το πρώτο φαβορί, αλλά η κατάσταση είναι ρευστή. Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως την περίπτωση του Σωκράτη παρακολουθούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, αλλά και της ΑΕΚ. Βέβαια πρέπει να τονίσουμε ότι στην παρούσα φάση ο επαναπατρισμός δεν είναι η πρώτη επιλογή του 32χρονου. Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να τον δούμε στη χώρα μας αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό.

Πιέζει η ΑΕΚ γράφουν οι Ιταλοί

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα “primocanale.it”, αναφέρει πως τέσσερις ομάδες… πρεσάρουν τον άσο της Άρσεναλ για να τον κάνουν δικό τους, συμπεριλαμβάνοντας και την ΑΕΚ. «Σεβίλλη, Μπέτις, Φενέρμπαχτσε και ΑΕΚ πιέζουν τον Παπασταθόπουλο για να υπογράψει», σημειώνεται στο ιταλικό ρεπορτάζ.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να θυμίσουμε πως έχουν τα δεδομένα για τον Σωκράτη και την ΑΕΚ. Ο παίκτης έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε στη χώρα μας μόνο για την ΑΕΚ. Φυσικά η Ένωση θα ήθελε να τον δει ξανά στα “κιτρινόμαυρα” έστω και στο φινάλε της καριέρα του. Ο Παναγιώτης Κονέ επικοινώνησε μαζί του για να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα τον περιμένει όταν εκείνος πάρει την απόφαση.

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά της ΑΕΚ με νούμερα και συμβόλαια. Ουσιαστικά η μπάλα είναι στα πόδια του έμπειρου αμυντικού. Αν εκείνος αποφασίσει ότι ήρθε ώρα να επιστρέψει τότε οι δυο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να τα βρουν. Εκτιμάται ότι αν ο Σωκράτης επιθυμεί να επιστρέψει τα χρήματα δεν θα είναι το πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments