Video

Armie Hammer: Αποχωρεί από το “Shotgun Wedding”

Armie Hammer: Αποχωρεί από το “Shotgun Wedding”
Armie Hammer: To σκάνδαλο περιλαμβάνει την διαρροή προσωπικών μηνυμάτων του ηθοποιού τα οποία περιγράφουν σεξουαλικές φαντασιώσεις του.

Aπό την ταινία “Shotgun Wedding” αποχώρησε ο Armie Hammer, καθώς το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, τον έκανε να θέλει να παραμείνει κοντά στην οικογένειά του και να μην τους αφήσει για τα γυρίσματα.

Σύμφωνα με την δήλωση που έστειλε στο Deadline, ο ηθοποιός είπε τα εξής:

“Δεν απαντάω σε αυτές τις αισχρές κατηγορίες, αλλά λόγω των κακοπροαίρετων ηλεκτρονικών επιθέσεων προς το πρόσωπό μου, δεν μπορώ, σώας τα φρένας, να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες για να κάνω γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Η Lionsgate [το στούντιο παραγωγής της ταινίας] με υποστηρίζει και τους ευχαριστώ γι’ αυτό”.

To σκάνδαλο όπως αναφέρει ign.com περιλαμβάνει την διαρροή προσωπικών μηνυμάτων του ηθοποιού τα οποία περιγράφουν σεξουαλικές φαντασιώσεις του

O Hammer έκανε το κινηματογραφικό ντεμπούτο το 2008 μέσα από την ταινία “Billy: The Early Years”, ενώ δύο χρόνια αργότερα, το 2010 το είδαμε στο “The Social Network” (2010) στους ρόλους των Cameron και Tyler Winklevoss. Πρωταγωνίστησε στα “J. Edgar” (2011), “The Lone Ranger” (2013), “The Man from U.N.C.L.E.” (2015), “Call Me by Your Name” (2017), για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β’Ανδρικού Ρόλου, και “On the Basis of Sex” (2018). Πρόσφατα τον είδαμε στα “Wounds” (2019) και “Rebecca” (2020) του Neflix και αναμένουμε τα “Crisis”, “Death on the Nile” του Kenneth Branagh και “Next Goal Wins” του Taika Waititi.

Στο “Shotgun Wedding” θα πρωταγωνιστούσε η Jennifer Lopez και ο Hammer ως ένα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που συγκεντρώνει την οικογένεια και τους φίλους του για να πάνε να παντρευτούν σε ένα εξωτικό μέρος. Το ζευγάρι αρχίζει να έχει αμφιβολίες και όλα τα μέλη κινδυνεύουν καθώς πέφτουν θύματα απαγωγής.

Ο Jason Moore (Pitch Perfect) σκηνοθετεί το σενάριο των Mark Hammer και Liz Meriwether, ενώ στην παραγωγή βλέπουμε τους Todd Lieberman, David Hoberman, Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina. Οι Alex Young, Courtney Baxter, Ryan Reynolds, George Dewey, James Myers και Scott O’Brien θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments