Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννούλης Νόριτς: Οδεύει προς Αγγλία ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Γιαννούλης Νόριτς: Οδεύει προς Αγγλία ο παίκτης του ΠΑΟΚ
Δημήτρης Γιαννούλης Νόριτς: Ετοιμάζει βαλίτσες για την Αγγλία ο έμπειρος μπακ.

Τα τελευταία χρόνια ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ένας από τους σταθερότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Κατά καιρούς πολλές ομάδες από το εξωτερικό έχουν εξετάσει την περίπτωση του. Σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν προτάσεις αλλά ποτέ δεν έφτασαν τα οικονομικά δεδομένα που είχε θέσει ο ΠΑΟΚ για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Αυτό φαίνεται πως άλλαξε τον φετινό Ιανουάριο που η Νοριτς χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ με μια εξαιρετική πρόταση.

Η αγγλική ομάδα είχε αρχικά προτείνει την απόκτησή του με δανεισμό και υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου στην Premier League, ωστόσο επέστρεψε με βελτιωμένη προσφορά. Αυτή προβλέπει 8,5 εκατ. ευρώ, ποσό που θα καταβληθεί στον ΠΑΟΚ σε δύο δόσεις, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα διατηρήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης 20%. O 25χρονος άσος το πήρε απόφαση και περιμένει πλέον ειδοποίηση για να πετάξει στην Αγγλία και να υπογράψει. Ο ΠΑΟΚ σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα χωρίς έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες του και αναζητεί τον αντικαταστάτη του.

Οι υποψήφιοι για τη θέση του Γιαννούλη – Οι δυο περιπτώσεις που απασχολούν

Στο τραπέζι έπεσαν ήδη δύο ονόματα με διαφορετικές δυσκολίες. Ο ένας αγωνίζεται ήδη στη χώρα μας με τη φανέλα άλλης ομάδας. Πρόκειται για τον Φράνκο Φεράρι, που κάνει καταπληκτική σεζόν με τον Βόλο. Ο 28χρονος Αργεντινός παρακολουθείται εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα δεν δείχνει τόσο απλό, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος είναι σε συζητήσεις με υποψηφίους επενδυτές και είναι διστακτικός να τον παραχωρήσει.

Το άλλο όνομα είναι του Κώστα Σταφυλίδη. Ο 27χρονος άσος ανήκει ως το 2023 στη Χόφενχαϊμ, αλλά δεν είναι στα βασικά πλάνα της ομάδας. Το πρόβλημα εδώ είναι πως ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο χέρι αγωνιζόμενος με την Εθνική, ενώ και ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον ατζέντη του. Βέβαια μπορεί να παίξει ρόλο και η σχέση του ΠΑΟΚ με τον παίκτη από την προηγούμενη θητεία του. Μέχρι να γίνει προσθήκη ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ στον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη ως δεύτερη λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments