Αθλητισμός

Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Τον θέλει δανεικό η Ομόνοια

Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Τον θέλει δανεικό η Ομόνοια
Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Ο δανεισμός του στην ΑΕΛ δεν βοήθησε τον παίκτη να πάρει ματς στα πόδια του.

Ο Ιωάννης Κωστή είναι στο «στόχαστρο» της Ομόνοιας αφού η κυπριακή ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τον Ολυμπιακό να της τον παραχωρήσει δανεικό. Να σημειώσουμε ότι ο δανεισμός του 20χρονου Κύπριου από τη Λάρνακα στη Λάρισα δεν έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη να πάρει αγώνες στα πόδια του.

Όπως συνοψίζει το fosonline.gr ο νεαρός άσος έκανε μόλις τρεις συμμετοχές. Έπαιξε για ένα λεπτό στο 1-1 με τον Βόλο, για 12 λεπτά στο εκτός έδρας 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και για 53 λεπτά στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον Άρη.

Ο παίκτης επέστρεψε στον Πειραιά, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς που στα χαφ όπου αγωνίζεται ο Κύπριος μέσος έχει υπεροπλία.

Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, οι Πειραιώτες που έχουν προχωρήσει στην απόκτηση του θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου θέλουν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Κωστή θα δοθεί εκ νέου δανεικός και πλέον το επικρατέστερο σενάριο είναι ο επαναπατρισμός.

Υπήρξε πρόταση από τη Βόρεια Μακεδονία

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας, Σκούπι για να συνεχίζει εκεί την καριέρα του ο παίκτης ως δανεικός. Οι Πειραιώτες απέρριψαν τη συγκεκριμένη προσφορά.

Την ίδια ώρα έντονες είναι οι φήμες ότι ο Ιωάννης Κωστή θα επιστρέψει στην Κύπρο για να συνεχίσει την καριέρα του. Η Ομόνοια φέρεται να είναι η ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του με τη μορφή του δανεισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο το «τριφύλλι» που θέλει τον παίκτη, αλλά και άλλες κυπριακές ομάδες.

Όπως και να έχει, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει λόγο και ο Μαρτίνς που μπορεί να μην τον υπολογίζει για τώρα, αλλά δεν θα ήθελε ο παίκτης να πάει ξανά σε μια ομάδα όπου δεν θα αγωνίζεται. Λογικά, η επιστροφή στην Ομόνοια, θα είναι μια καλή επανεκκίνηση για την καριέρα του Ιωάννη Κωστή, για να δείξει ξανά τι μπορεί να κάνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments