Video

Ελίφ επεισόδιο 757: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 15/1 – Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της

Ελίφ επεισόδιο 757: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 15/1 – Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της
Ελίφ επεισόδιο 757: Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της ξανά.

Η Μπιρτσέ δουλεύει στο γραφείο του Γιουνούς αλλά εκείνος δείχνει εκνευρισμένος με κάποιες καθημερινές της, χαριτωμένες συνήθειες και της κάνει συνεχώς παρατηρήσεις. Ο Κερέμ κανονίζει μια συνάντηση και η Φιλίζ ενημερώνει τον Ταρίκ, ο οποίος εκνευρίζεται. Ο μεγαλύτερος του φόβος είναι ο ρόλος που θα αναλάβει ο Κερέμ στην εταιρία.

Φοβάται πως ο Κερέμ θα αναλάβει την ηγεσία της εταιρίας. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο του Κερέμ και του ζητάει να κανονίζει τις συναντήσεις αφού τον συμβουλεύεται πρώτα. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται από τη συμπεριφορά του αλλά του απαντάει ψύχραιμα πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χουμεϊρά αρχίζει να υποψιάζεται τον άντρα της ξανά. Ο Ταρίκ έχει καταλάβει πως η Χουμεϊρά τον υποψιάζεται και ακυρώνει το δείπνο του με τη Ράνα.

Η Μελέκ βρίσκει μια κούκλα στα σκουπίδια και μέσα στην τρέλα της πιστεύει πως ανήκει στην Ελίφ. Η Ελίφ σκέφτεται συνεχώς τη μητέρα της. Θυμάται τη μητέρα της, τη Ζεϊνέπ, τον Σελίμ και όλη την οικογένειά της. Ο Βεϊσέλ λαμβάνει γράμμα από τον Σελίμ, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και του λέει πως συνεχίζει τις θεραπείες του και πως ελπίζει να γίνει καλά και να επιστρέψουν. Επίσης του γράφει πως πιστεύει ότι η Ελίφ είναι ζωντανή.

Ο Ταρίκ συναντάει τους άντρες του στο γκαράζ της εταιρίας και τον ενημερώνουν πως δεν υπάρχει κανένα ίχνος της Ελίφ. Ο Ταρίκ τα βάζει μαζί τους και ο Κερέμ τους ακούει να τσακώνονται και το βρίσκει παράξενο. Ρωτάει τον Ταρίκ τι συμβαίνει και εκείνος του λέει μια δικαιολογία.

Ο Κερέμ έχει υποψίες για το περιστατικό αλλά ο Ταρίκ καταφέρνει να διαχειριστεί την κατάσταση. Καθώς μιλάνε η Βιλντάν τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά εκείνος δεν απαντάει. Η Βιλντάν όμως επιμένει και ο Κερέμ υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Δεν ρωτάει τίποτα και φεύγει από το γκαράζ με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η Ελίφ ζωγραφίζει την οικογένειά της και η Βιλντάν βλέπει τη ζωγραφιά και την κρατάει ως το πρώτο στοιχείο για την άγνωστη ιστορία της Ελίφ, που θέλει να μάθει…

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments