Αθλητισμός

Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Καμία πρόταση στο λιμάνι – Ποιο το μέλλον του στην ελληνική ομάδα

Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Καμία πρόταση στο λιμάνι – Ποιο το μέλλον του στην ελληνική ομάδα
Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Διάφορα σενάρια αναφέρουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ελληνική ομάδα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος, ο Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με τα μικρά τμήματα της Εθνικής Ελλάδας, που αγωνίζεται ως μέσος στη Super League για τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τίποτα δεν έχει φτάσει στο λιμάνι για τον Θανάση Ανδρούτσο, με τον Πέδρο Μαρτίνς μάλιστα να τον υπολογίζει σαν μια καλή εναλλακτική λύση, μιας και έχει δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν.

Αν και τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που αναφέρουν ότι ο Θανάσης Ανδρούτσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με το sdna, κάτι τέτοιο με βάση τα τωρινά δεδομένα δεν φαίνεται πολύ πιθανό να συμβεί, καθώς ακόμα στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει καν πρόταση.

Ανήκει στους «ερυθρόλευκους» για πάνω από δέκα χρόνια

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Θανάσης Ανδρούτσος ανήκει στον Ολυμπιακό για πάνω από δέκα χρόνια. Πριν το 2016, αγωνιζόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ως επιθετικός και μάλιστα είχε βγει και ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λιγκ Κ20, το 2015. Τον Σεπτέμβριο του 2015, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε σε εννέα ποδοσφαιριστές της Κ20, επαγγελματικό συμβόλαιο, μεταξύ αυτών ο Ανδρούτσος, καθώς και οι Γιώργος Μανθάτης και Παναγιώτης Ρέτσος.

Με τον ερχομό μάλιστα, του Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό, 4 νεαροί ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Ανδρούτσος, εντάχθηκαν κανονικά στην πρώτη ομάδα. Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε σε ευρωπαϊκό αγώνα, στις 18 Αυγούστου 2016, στην εκτός έδρας νίκη (0-1) εναντίον της Αρούκα, για το Europa League. Συνολικά αγωνίστηκε σε πέντε ευρωπαϊκούς αγώνες εκείνη τη χρονιά, όλες στο Europa League.

Το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου 2016, απέναντι στον Πλατανιά σε έναν αγώνα κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο είχε λήξει 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού και ο ίδιος είχε περάσει στο 78ο λεπτό ως αλλαγή, αντικαθιστώντας τον Αλαιξί Ρομαό. Στις 4 Δεκεμβρίου 2016 έκανε και το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ, εναντίον του Λεβαδειακού, στη νίκη του Ολυμπιακού με 4-0, όπου είχε περάσει στο 74ο λεπτό στη θέση του Αντρέ Μάρτινς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments