Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες: Δημοσιεύματα τον στέλνουν στην Τουρκία

Όγκνιεν Βράνιες: Δημοσιεύματα τον στέλνουν στην Τουρκία
Όγκνιεν Βράνιες: Άγνωστο ακόμα το πού συνεχίζει.

Ο Όγκνιεν Βράνιες, ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για την ΡΣΚ Άντερλεχτ και την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, φαίνεται πως βλέπει την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του όπως όλα δείχνουν και όπως αναφέρεται εδώ και αρκετούς μήνες.

Από το περασμένο έτος έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα που αφορούν στον Βόσνιο παίκτη καθώς και το σε ποια ομάδα συνεχίζει και τώρα δημοσιεύματα τον στέλνουν στη γειτονική χώρα, την Τουρκία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, ο Όγκνιεν Βράνιες έχει προσφορές στα χέρια του από τη γειτονική χώρα, με την Άντερλεχτ από την πλευρά της να θέλει την αποχώρηση του παίκτη, λόγω του υψηλού συμβολαίου, το οποίο δεν μπορεί να «σηκώσει».

Προτάσεις από την Τουρκία προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του φέρεται να έχει ο πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ. Και όπως όλα δείχνουν ανοίγουν οι «πόρτες» για τον Βράνιες αν και ο ίδιος αυτό που θέλει, είναι να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ» στην Ένωση βρίσκονται πολλοί γνωστοί του Βόσνιου αλλά για να επιστρέψει σε αυτή, θα πρέπει να αποτελεί και επιθυμία της ίδιας. Μπορεί ναι μεν να βρίσκεται στα υπόψιν της μα μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για την επιστροφή του στους «κιτρινόμαυρους».

Θυμίζουμε πως μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, η Κρασνοντάρ, η Α.Ε.Κ. και η Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης, έχει αγωνιστεί και με την Εθνική Βοσνίας και Ερζεγοβίνης U21, καθώς και με την Εθνική Ανδρών, με την οποία έχει συμμετάσχει και στο Μουντιάλ του 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments