Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Περιμένουν την απόφαση του Έλληνα ποδοσφαιριστή

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Περιμένουν την απόφαση του Έλληνα ποδοσφαιριστή
Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Παραμένει στο προσκήνιο η περίπτωσή του.

Την απόφαση από την πλευρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού για την Άρσεναλ, φαίνεται πως αναμένει ο Ολυμπιακός.

Ο διεθνής με τις πολλές διακρίσεις παραμένει, όπως φαίνεται, στο προσκήνιο με την περίπτωσή του να συνεχίζει να απασχολεί το λιμάνι αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες. Ενδιαφέρον πάντως, για τον εν λόγω παίκτη έχουν εκδηλώσει τόσο η Μπέτις όσο και η Τζένοα.

Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν, είναι ανοιχτά όσο αφορά στην υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ο Έλληνας στόπερ είναι στην υπό παραχώρηση λίστα της Άρσεναλ, είναι λογικό να ασχοληθούν και οι Πειραιώτες με την περίπτωσή του.

Σημαντικό ρόλο στο θέμα του 33χρονου άσου φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους «ερυθρόλευκους». Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως περιμένει την αντίδραση της Λίβερπουλ και αν ο Κλοπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη διετία 2013με 2015 θα προχωρήσει για την απόκτησή του.

Βέβαια να αναφέρουμε πως για να γίνει κίνηση για στόπερ στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες και αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Παπαδόπουλος και η ενδεχόμενη έλευση οποιουδήποτε παίκτη θα δημιουργήσει… συμφόρηση στη συγκεκριμένη θέση.

Η αρχή και οι σημαντικοί σταθμοί στην καριέρα του

Να σημειωθεί ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας και έπειτα στην ομάδα του Απόλλωνα Πεταλιδίου, από όπου το 2005 τον απέκτησε η ΑΕΚ. Τον Ιανουάριο του 2006 αγωνίστηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου για να επιστρέψει στην ΑΕΚ μετά από 6 μήνες.

Την 1η Αυγούστου 2008, πήρε μεταγραφή έναντι 3,8 εκατομμυρίων ευρώ στην ιταλική Τζένοα, από την οποία τον απέκτησε η Μίλαν τον Ιούλιο του 2010 έναντι του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και την παραχώρηση τριών παικτών από τις ακαδημίες της, με τη μορφή δανεισμού. Από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και το 2018 αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και στις 2 Ιουλίου 2018 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στην Άρσεναλ με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments