Αθλητισμός

Πάπε Σισέ Ολυμπιακός: Έπεσε η τιμή του Αφρικανού αμυντικού

Πάπε Σισέ Ολυμπιακός: Έπεσε η τιμή του Αφρικανού αμυντικού
Πάπε Σισέ Ολυμπιακός: Οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον έμπειρο στόπερ έχουν μειωθεί αρκετά.

Σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους το όνομα του Παπέ Σισέ πρωταγωνιστούσε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο διεθνής στόπερ έχει τρομερά σωματικά προσόντα για τη θέση του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον ανακάλυψαν νωρίς και στον Πειραιά είχε την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Οι τρομερές εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και πολλές Ευρωπαϊκές ομάδες είχαν εκδηλώσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις ο Ολυμπιακός είχε την ίδια θέση. Δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη αρκεί πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά. Ποιες ήταν αυτές οι απαιτήσεις; Οι Πειραιώτες έφτασαν σε σημείο να ζητάνε μέχρι και 20 εκατομμύρια ευρώ για να δώσουν τον παίκτη. Ωστόσο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα έλεγε το ναι και σε μια πρόταση που θα ήταν λίγο πάνω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια όσες ομάδες χτύπησαν την πόρτα του δεν έφτασαν ούτε αυτά τα νούμερα.

Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Περιμένουν την απόφαση του Έλληνα ποδοσφαιριστή

Την απόφαση από την πλευρά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, του Έλληνα ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού για την Άρσεναλ, φαίνεται πως αναμένει ο Ολυμπιακός. Ο διεθνής με τις πολλές διακρίσεις παραμένει, όπως φαίνεται, στο προσκήνιο με την περίπτωσή του να συνεχίζει να απασχολεί το λιμάνι αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες. Ενδιαφέρον πάντως, για τον εν λόγω παίκτη έχουν εκδηλώσει τόσο η Μπέτις όσο και η Τζένοα.

Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν, είναι ανοιχτά όσο αφορά στην υπόθεση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που ο Έλληνας στόπερ είναι στην υπό παραχώρηση λίστα της Άρσεναλ, είναι λογικό να ασχοληθούν και οι Πειραιώτες με την περίπτωσή του. Σημαντικό ρόλο στο θέμα του 33χρονου άσου φαίνεται πως παίζει η παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη και του Αβραάμ Παπαδόπουλου στους «ερυθρόλευκους». Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από το sport-fm, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος φαίνεται πως περιμένει την αντίδραση της Λίβερπουλ και αν ο Κλοπ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί τη διετία 2013με 2015 θα προχωρήσει για την απόκτησή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments