Αθλητισμός

Εργοτέλης Ιωνικός: Ξύλο και επεισόδια στο γήπεδο

Εργοτέλης Ιωνικός: Ξύλο και επεισόδια στο γήπεδο
Εργοτέλης Ιωνικός: Επεισόδια σημειώθηκαν σε παιχνίδι χωρίς κόσμο.

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας η Super League 2 ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα ευτράπελα στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Αποκορύφωμα ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ιωνικό. Εκεί σημειώθηκε ένταση και ξύλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι, όπως και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες, έγινε χωρίς κόσμο. Φυσικά υπήρχε παρουσία και από τις δυο πλευρές, αλλά με ελάχιστες προσκλήσεις.

Οπαδοί του Ιωνικού που κατάφεραν να πάρουν διαπίστευση και να βρεθούν στο Στάδιο είχαν έντονη διαφωνία με τους ανθρώπους του Εργοτέλη, εξέλιξη η οποία είχε σαν συνέπεια να υπάρξουν αψιμαχίες και επεισόδια σε κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησαν τα επεισόδια. Ωστόσο χάρη στην παρέμβαση της αστυνομίας η κατάσταση ηρέμησε.

Διπλό για τον Ιωνικό στο ματς

Με την εμπειρία του να κάνει τη διαφορά, ο Ιωνικός απέδρασε από το Παγκρήτιο, επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη, στην πρεμιέρα της Super League 2. Οι Νικαιώτες πήραν γρήγορο προβάδισμα στο έκτο μόλις λεπτό με κεφαλιά του Κάστρο από ασίστ του Μπρίτο και αυτό ήταν αρκετό για να τους δώσει τη νίκη.

Οι Κρητικοί ήταν «εξαφανισμένοι» στο πρώτο μισό του ματς, ωστόσο στο δεύτερο στρίμωξε τον Ιωνικό, χωρίς να καταφέρει να το εκμεταλλευτεί. Στο 51’ ο Σερβιλάκης εκτέλεσε απευθείας φάουλ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρια και στη συνέχεια στην πλάτη του Αναγνωστόπουλου και πέρασε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι καρδιοχτύπησαν ξανά στο 84’, όταν ο Εργοτέλης είδε για δεύτερη φορά τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, σε κεφαλιά του Μπουτσάκη, ενώ στο 96’ οι Κρητικοί απείλησαν ξανά, με τον Αναγνωστόπουλο να μπλοκάρει εκπληκτικά μακρινό σουτ του Μαζουλουξή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments