Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι προθέσεις του Μαρτίνς για τον Πέπε

Ολυμπιακός: Ποιες είναι οι προθέσεις του Μαρτίνς για τον Πέπε
Ολυμπιακός: Δεν έχει δείξει ακόμα όσα προσδοκούσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και το ζήτημα είναι αν θα συνεχίσει στον Πειραιά.

Την τελευταία φορά που ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Πέπε ήταν στις 13 Δεκεμβρίου κόντρα στη Λαμία. Μπήκε στην θέση του Εμβιλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έπαιξε για 45 λεπτά. Η απόδοσή του δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν και αρκετή για να εντυπωσιάσει στον Μαρτίνς που είχε επενδύσει στον παίκτη και τον ήθελε από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. ‘Οπως αναφέρει το Sportday «Σημαντικό είναι το προσεχές διάστημα για τον Πέπε. Λέμε σημαντικό αφού θα δείξει ο Μαρτίνς τις προθέσεις του για τον χαφ, που τόσο πολύ ήθελε το καλοκαίρι. Ως τώρα ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να δώσει κάτι απ’ αυτά που ζητάει ο προπονητής και γι’ αυτό, πια, είναι στον πάγκο. Θα επιμείνει άραγε μαζί του ο Μαρτίνς ελπίζοντας να δει τον παίκτη που γνώριζε από την Πορτογαλία ή θα αναζητήσει λύση ανάλογη μ’ αυτή που ψάχνει για τον Λοβέρα, δηλαδή δανεισμό;».

Ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ελπίδα ότι θα του έδινε λύσεις είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο. O 23χρονος Πορτογάλος έχει συμπληρώσει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να έχει σκοράρει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Μερικά λόγια για τον Πέπε

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πορτογάλο μέσο, Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες ή αλλιώς Πέπε τον Σεπτέμβριο του 2020, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4 χρόνων. Ο 23χρονος (20/05/1997) εντάχθηκε από μικρός στην Μπενφίκα, φτάνοντας μέχρι τη Β’ ομάδα των «Αετών», έχοντας 13 συμμετοχές στο UEFA Youth League. Τη σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Εστορίλ και την επόμενη περίοδο εντάχθηκε στη Βιτόρια Γκιμαράες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments