Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Σουντανί

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Σουντανί
Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες φεύγουν και ποιοι μένουν στον Πειραιά.

Με ποιους θα προχωρήσει και ποιους θα αφήσει ο Ολυμπιακός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου; Τα ονόματα του Λοβέρα και του Κάιπερς είναι μάλλον στην λίστα για αποχώρηση, ωστόσο υπάρχουν και φήμες και για άλλους παίκτες.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ: «Πρόσφατα ο Μαρτίνς είχε δηλώσει ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζουν στην ομάδα παίκτες που δεν αγωνίζονται. Κι αυτό έχει φανεί το τελευταίο διάστημα ότι ισχύει για Λοβέρα και Κάιπερς. Για τον Μπρούνο ίσως φαινόταν επίσης, αλλά ο Βραζιλιάνος είχε και το πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Η υποχώρηση του Σουντανί από τις αποστολές ίσως επίσης δείχνει κάτι για τον Αλγερινό. Και θυμίζει ότι ίσως κάποια δημοσιεύματα του περασμένου μήνα από την πατρίδα του είχαν ισχυρές βάσεις. Πάντως, μέχρι το τέλος κάθε μεταγραφικής περιόδου ανατροπές και αλλαγές πλάνου δεν είναι σπάνιες. Κάθε άλλο… »

Τι έλεγαν τα δημοσιεύματα

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα του Αλγερινού τύπου που ισχυρίζονταν ότι πρόθεση του Ολυμπιακού ήταν να βάλει τέλος στην συνεργασία με τον Σουντανί. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Buteur» της Αλγερίας, η πλευρά του Θρύλου έχει ενημερώσει την αντίστοιχη του ποδοσφαιριστή πώς δεν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία. Εξηγώντας του πώς στο πλάνο είναι να αποκτηθούν πιο νεαροί ποδοσφαιριστές στη θέση του. Ωστόσο αυτά παραμένουν φήμες και μέχρι να γίνει κάποια κίνηση ο Σουντανί παραμένει κανονικά στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και σενάρια για τον Πέπε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν έχει δείξει ακόμα όσα προσδοκούσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και το ζήτημα είναι αν θα συνεχίσει στον Πειραιά.

Την τελευταία φορά που ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε τον Πέπε ήταν στις 13 Δεκεμβρίου κόντρα στη Λαμία. Μπήκε στην θέση του Εμβιλά στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έπαιξε για 45 λεπτά. Η απόδοσή του δεν ήταν κακή αλλά δεν ήταν και αρκετή για να εντυπωσιάσει στον Μαρτίνς που είχε επενδύσει στον παίκτη και τον ήθελε από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το επόμενο διάστημα θα είναι κρίσιμο για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. ‘Οπως αναφέρει το Sportday «Σημαντικό είναι το προσεχές διάστημα για τον Πέπε. Λέμε σημαντικό αφού θα δείξει ο Μαρτίνς τις προθέσεις του για τον χαφ, που τόσο πολύ ήθελε το καλοκαίρι. Ως τώρα ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να δώσει κάτι απ’ αυτά που ζητάει ο προπονητής και γι’ αυτό, πια, είναι στον πάγκο. Θα επιμείνει άραγε μαζί του ο Μαρτίνς ελπίζοντας να δει τον παίκτη που γνώριζε από την Πορτογαλία ή θα αναζητήσει λύση ανάλογη μ’ αυτή που ψάχνει για τον Λοβέρα, δηλαδή δανεισμό;».

Ο Πέπε δεν έχει καταφέρει να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό, αν και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ελπίδα ότι θα του έδινε λύσεις είτε ως βασικός είτε από τον πάγκο. O 23χρονος Πορτογάλος έχει συμπληρώσει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ερυθρόλευκη φανέλα, χωρίς να έχει σκοράρει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments