Lifestyle

My Style Rocks παίκτριες: Πρώην διαγωνιζόμενη ποζάρει μόνο με την εφημερίδα της

My Style Rocks παίκτριες: Πρώην διαγωνιζόμενη ποζάρει μόνο με την εφημερίδα της
My Style Rocks παίκτριες: «Έριξε» το Instagram με αυτή της τη δημοσίευση.

Η Βασιλική Ρούσσου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks, αλλά οι θαυμαστές της μπορούν να απολαμβάνουν φωτογραφίες της στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram. Μάλιστα, πρόσφατα δημοσίευσε και μερικές εικόνες της όπου ποζάρει με μια εφημερίδα κρύβοντας τα απολύτως απαραίτητα.

Με καταγωγή από τη Σαντορίνη ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ στα 17 παράλληλα με τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Έχει ταξιδέψει και περπατήσει στις πασαρέλες των μεγαλύτερων εβδομάδων μόδας, για σχεδιαστές όπως John Galliano και Maison Margiela.

«Άνοιξε για εμένα και μια νέα κατηγορία που λέγεται τηλεόραση την οποία ανακαλύπτω επίσης και ήδη από τη φάση που δεν θα ήθελα ποτέ να την αγγίξω, έχω περάσει στη φάση που ίσως πάντα βρίσκεις τον τρόπο να σου ταιριάξει κάτι. Συμμετείχα στο My Style Rocks που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας».

«Είμαι χαρούμενη για την πορεία μου αυτή, διότι πολλές συνεργασίες μου μεγάλες και δυνατές ακόμα και με θρύλους της παγκόσμιας μόδας όπως ο Galliano και ο Maison Margiela, μου έχουν δώσει όλες μια μια από κάτι. Ωριμότητα, ψυχραιμία, υπομονή, μαθήματα ζωής αλλά και γέλιο και εμπειρίες αξέχαστες», είχε εκφράσει σε συνέντευξή της στο tlife.

Στο σόου που είχε ως θέμα του τη μόδα, η Βασιλική Ρούσσου ξεχώρισε για τα gypsy looks της οδηγώντας τη μέχρι τον τελικό. Μια γλυκιά και ρομαντική περσόνα που σε κάθε της εμφάνιση μας ταξίδευε. Μάλιστα, η αγάπη της για το σχέδιο και την boho κουλτούρα την οδήγησαν να ασχοληθεί και με τον σχεδιασμό αξεσουάρ τα οποία είδαμε και σε εμφανίσεις της στο My Style Rocks.

«Είναι κλισέ αλλά η ομορφιά από μέσα μας πηγάζει, είναι η ευτυχία, είναι ένα μεγάλο χαμόγελο το πρωί, είναι η ζεστή αγκαλιά στον έρωτα σου το βράδυ και ένας αυθόρμητος χορός με τις κολλητές σου φίλες στις διακοπές, χωρίς μουσική, μόνο με αυθορμητισμό και αλήθεια».

«Ποτέ δεν κοιμάμαι βαμμένη, όπου και να είμαι, ό,τι ώρα και να είναι, πριν ξαπλώσω ξεβάφω το πρόσωπο μου και πλένω με το σαπούνι. Μου λείπει ύπνος και δυστυχώς αυτό είναι φανερό, με βοηθάει όμως η κρέμα ματιών και προσέχω ιδιαιτέρως τα μαλλιά μου, τα οποία περιποιούμαι πρωί και βράδυ με μετάξι ή λαδάκι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments