Αθλητισμός

Σοκ με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

Σοκ με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα μείνει εκτός αγώνων για ένα μήνα ακόμα, λόγω λαπαροσκοπικής αποκατάστασης στον ορθό κοιλιακό.

Άσχημα τα νέα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό στο νοσοκομείο «Υγεία».

Ο αρχηγός του “τριφυλλιού” αποφασίστηκε να υποβληθεί την Τετάρτη σε λαπαροσκοπική αποκατάσταση στον ορθό κοιλιακό, πράγμα που σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Ο διεθνής Έλληνας μέσος θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Βόλο, Λαμία, Ατρόμητο και Ολυμπιακό, με τον Λάζλο Μπόλονι να καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει το μεγάλο κενό του στη μεσαία γραμμή.

Ο Μπόλονι, όπως αναφέρει το onsports.gr, δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον αρχηγό της ομάδας για τα παιχνίδια με τους ΟΦΗ (εντός), Βόλο (εκτός), Λαμία (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Ολυμπιακό (εντός). Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις 22 Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, για να επιστρέψει στη δράση.

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού και εκτός του Κουρμπέλη, που αύριο θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Μπόλονι είδε άλλους δύο παίκτες να μην προπονούνται λόγω ενοχλήσεων. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο και ο Καρλίτος δεν προπονήθηκε λόγω μυϊκού σπασμού στον αυχένα. Ο Σαβιέρ και ο Μπεκ συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments