Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Καμία νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές

Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Καμία νέα επαφή ανάμεσα στις δυο πλευρές
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ: Η Ένωση δεν θα προχωρήσει σε νέα πρόταση προς την πλευρά του Πορτογάλου σέντερ φορ.

Τα τελευταία χρόνια η ΑΕΚ είχε βασιστεί σε εξαιρετικούς επιθετικούς, αλλά στις περιπτώσεις των Αραούχο και Πόνσε η αγορά τους ήταν σχεδόν απίθανη. Η Ένωση αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και προχώρησε στην αγορά του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος έβλεπε με θετικό μάτι το να έρθει στη χώρα μας αλλά είχε προτεραιότητα το εξωτερικό. Τελικά πείστηκε να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα” και δεν άργησε να δείξει το ταλέντο του.

Φέτος ξεκίνησε η δεύτερη και τελευταία, βάση συμβολαίου, του σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ. Η διαφορά σε σχέση με πέρσι είναι ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που ήρθε το καλοκαίρι δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας. Αυτό έχει οδηγήσει την ΑΕΚ να μην καίγεται τόσο για την παραμονή του. Ειδικότερα όταν ο Ολιβέιρα είχε το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά με καλύτερους οικονομικούς όρους για την ομάδα.

Η πρόταση και η αναμονή για απάντηση

Θυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή ο Ολιβέιρα λαμβάνει ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Η πρόταση που το έχει καταθέσει η ΑΕΚ προβλέπει μια σημαντική μείωση που φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Η κατάσταση στο μυαλό του Ολιβέιρα δεν έχει αλλάξει πολύ από την μέρα που ήρθε στην ΑΕΚ. Αν βρει την ευκαιρία να παίξει και πάλι σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όλα τα παραπάνω έχουν οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε ένα αδιέξοδο. Η ΑΕΚ δεν έχει κάνει καμία νέα πρόταση ή επαφή με τον Πορτογάλο σέντερ φορ. Η προσφορά που έχει κάνει προς την πλευρά του Πορτογάλου παραμένει στο τραπέζι και αν ο έμπειρος σέντερ φορ απαντήσει θετικά τότε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Αντίθετα η ΑΕΚ δείχνει να ανοίγει και πάλι κουβέντα με την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια. Οι πιθανότητες παραμονής του Κροάτη έχουν αυξηθεί σημαντικά. Ειδικότερα από τη στιγμή που επέστρεψαν οι Παναγιώτης Κονέ και Μανόλο Χιμένεθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments