Αθλητισμός

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για τον Αργεντινό

Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Λάζλο Μπόλονι για τον Αργεντινό
Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Το ερώτημα είναι πότε θα ξεκινήσει και ποιος θα μείνει εκτός.

Εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού με τον Άρη πριν από μερικές ημέρες, έμειναν οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Τζαβίδας, ο ανέτοιμος Σαβιέρ και ο Ζαγαρίτης, ο οποίος με εντολή της διοίκησης προπονήθηκε με το «γκρουπ εξέλιξης», μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με την Πάρμα και το κατά πόσο θα προχωρήσει ή όχι η μεταγραφή του στην ιταλική ομάδα.

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου, ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την 21μελή αποστολή την οποία αποτελούσαν οι εξής: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Μπουζούκης, Αϊτόρ, Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Ωστόσο, η τελική σύνθεση του Παναθηναϊκού ήταν οι: Διούδης, Χουάνκαρ, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Μολό, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη LIVESPORT, ο Μακέντα με τον Καρλίτος ενθάρρυναν με φωνές και έδιναν οδηγίες στους πιτσιρικάδες από τον πάγκο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Φαίνεται πως δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα με την απόφαση του Μπόλονι να τους κρατήσει εκτός ενδεκάδας. «Με τον Βιγιαφάνιες, όμως, τι θα κάνει ο κόουτς; Άλλος χαρακτήρας ο Αργεντινός. Πρόβλεψη; Θα τον ξεκινήσει», αναφέρει το δημοσίευμα. Το θέμα είναι ποιος από τους πιτσιρικάδες θα μείνει εκτός.

Ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε πως το γρήγορο γκολ του Αργύρη Καμπετσή και οι επεμβάσεις του Σωκράτη Διούδη ήταν τα «κλειδιά» για να φύγει ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί του Άρη από το «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Super League. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες, ιδίως στο δεύτερο μέρος, και για τις δύο ομάδες, με τους «κίτρινους» να έχουν, μεταξύ άλλων, δοκάρι με τον Ντάνιελ Μαντσίνι.

Από στημένη φάση ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Εκτέλεση φάουλ του Χουάνκαρ, γύρισμα του αμαρκάριστου στο δεύτερο δοκάρι Φραν Βέλεθ και από κοντά ο Καμπετσής είχε εύκολο έργο για το 0-1 στο ένατο λεπτό. Το παιχνίδι κυλούσε ως το τέλος του πρώτου μέρους όπως ακριβώς επιθυμούσε το «τριφύλλι»: Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας αν και δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία του Διούδη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments