Αθλητισμός

Ολυμπιακός αποχωρήσεις: Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός αποχωρήσεις: Ανοίγει την πόρτα της εξόδου ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός αποχωρήσεις: Ο Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει την πόρτα της εξόδου για παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Παρότι πήραν χρόνο συμμετοχής στο Αγρίνιο, Λοβέρα και Κάιπερς δύσκολα θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, όπως και ο Μπρούνο. Μπορεί να απομένουν μόλις εννιά ημέρες για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο φαντάζουν αρκετές για να δρομολογηθούν οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Λοβέρα και Κάιπερς μπήκαν ως αλλαγή στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, παρά ταύτα, το πιθανότερο σενάριο είναι να δοθούν κάπου δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπρούνο που ξεπέρασε πλέον το πρόβλημα υγείας του. Αυτές οι αποχωρήσεις θα ανοίξουν τον δρόμο για την προσθήκη ενός ακραίου επιθετικού. Μάλιστα ήδη κάποια ονόματα βρίσκονται ήδη στη λίστα του Μαρτίνς.

Προτάθηκε εξετάζεται από τον Ολυμπιακό o Ζοάο Βίκτορ – Ποια άλλα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει προσπάθεια να γίνουν δυο προσθήκες. Μια από αυτές είναι η θέση στα άκρα της επίθεσης. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη προταθεί στον Ολυμπιακό. Ένας από αυτούς είναι ο Ζοάο Βίκτορ που αγωνίζεται στην Βόλσφμπουργκ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ παίζει στο αριστερό αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2019 η γερμανική ομάδα έδωσε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την αυστριακή Κάπφενμπεργκ και έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Την ίδια ώρα, επικαλούμενος πληροφορίες από την Αγγλία ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του στον Πρωταθλητή τα δύο πρώτα ονόματα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Το ένα του Γκροζίτσκι από την Μπρόμιτς και το άλλο του Κροβίνοβιτς ο οποίος παίζει δανεικός στην ίδια ομάδα αλλά ανήκει στην Μπενφίκα και βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του δανεισμού του από τους Άγγλους.

Ο Γκροζίτσκι είναι κλασικός εξτρέμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ο Κροβίνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες λήφθηκε η απόφαση στον Ολυμπιακό να γίνει η προσπάθεια απόκτησης ενός εξτρέμ αλλά και ενός δεξιού μπακ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments