Αθλητισμός

Ζοάο Βίκτορ Ολυπιακός: Προτάθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ

Ζοάο Βίκτορ Ολυπιακός: Προτάθηκε ο Βραζιλιάνος εξτρέμ
Ζοάο Βίκτορ Ολυπιακός: Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός έχει προταθεί στους πρωταθλητές.

Απομένουν περίπου δέκα μέρες για την για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει προσπάθεια να γίνουν δυο προσθήκες. Μια από αυτές είναι η θέση στα άκρα της επίθεσης. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ήδη προταθεί στον Ολυμπιακό.  Ένας από αυτούς είναι ο Ζοάο Βίκτορ που αγωνίζεται στην Βόλσφμπουργκ.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ παίζει στο αριστερό αλλά και στο δεξί άκρο της επίθεσης και τη φετινή σεζόν έχει 14 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ. Το καλοκαίρι του 2019 η γερμανική ομάδα έδωσε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την αυστριακή Κάπφενμπεργκ και έχει συμβόλαιο ως το 2023.

Γκροζίτσκι και Kροβίνοβιτς τα ονόματα για τα άκρα

Επικαλούμενος πληροφορίες από την Αγγλία ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του στον Πρωταθλητή τα δύο πρώτα ονόματα από τις μεταγραφικές αναζητήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός. Το ένα του Γκροζίτσκι από την Μπρόμιτς και το άλλο του Κροβίνοβιτς ο οποίος παίζει δανεικός στην ίδια ομάδα αλλά ανήκει στην Μπενφίκα και βρίσκεται σε διαδικασία διακοπής του δανεισμού του από τους Άγγλους.

Ο Γκροζίτσκι είναι κλασικός εξτρέμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενώ ο Κροβίνοβιτς είναι μεσοεπιθετικός και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ημέρες λήφθηκε η απόφαση στον Ολυμπιακό να γίνει η προσπάθεια απόκτησης ενός εξτρέμ αλλά και ενός δεξιού μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments