Lifestyle

Survivor 4: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Survivor 4: Αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι
Survivor 4: Παρελθόν αποτελεί από το παιχνίδι επιβίωσης η «βασίλισσα της Μυκόνου».

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά, μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου (20/1), το οποίο βρήκε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να αποχαιρετά τους Κόκκινους και να επιστρέφει στην Ελλάδα. Τι ακριβώς συνέβη;

Ανθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος ήταν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ωστόσο, το κοινό ψήφισε την πρώτη ως δημοφιλέστερη παίκτρια και αυτή με τη σειρά της έδειξε την Ελίζαμπεθ ως νέα προτεινόμενη καταφέρνοντας εν τέλει να τη βγάλει εκτός. Βέβαια εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τηλεθεατές ψήφισαν να μείνει η πιο αργή παίκτρια και που δεν είναι αθλητική και να φύγει η “βασίλισσα της Μυκόνου”, όπως αποκαλείται η Ελίζαμπεθ.

Η Ανθή διασώθηκε από τους τηλεθεατές, λέγοντας: «Δεν το περίμενα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Δεν έχω στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου και ελπίζω αυτό να εκτιμήθηκε από τον κόσμο». Ο Γιώργος Κοψιδάς ως αρχηγός των Κόκκινων έθεσε τρίτη υποψήφια για αποχώρηση την Ασημίνα, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι όμως να αποχωρεί έχοντας πάθει σοκ από την ανακοίνωση του ονόματός της.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έδειξε λυπημένη, με την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα, τα πλάνα την έδειξαν να κλαίει με την αποχώρηση της Ελέτσι.

«Έχω παγώσει, δεν το περίμενα, έχω δείξει την αγωνιστικότητά μου, έχω φέρει θετική ενέργεια, βοηθάω στην καλύβα, τους προπονώ. Είμαι το χαμογελαστό κορίτσι όπως λένε τα παιδιά. Έχω μείνει άναυδη, δεν έχω λόγια που ψηφίστηκα από Ανθή. Ο κόσμος όμως έκρινε» είπε η Ελίζαμπεθ, ενώ ο Τζέιμς από τους Μπλε ακούστηκε να λέει στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Στα έλεγα».

Νωρίτερα η Μπλε ήταν αυτοί που είχαν κερδίσει άλλον έναν αγώνα επάθλου, με τους παίκτες να τρώνε φυστικοβούτυρο και να πανηγυρίζουν πέφτοντας μέσα σε μια πισίνα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως ο πανηγυρισμός του Τριαντάφυλλου σε ένα run, με μία κίνηση σαν να βγάζει πιστόλια, δημιούργησε αντιπαλότητα με τον Τζέιμς να του επιτίθεται στο Συμβούλιο του νησιού. Εκεί η Ελευθερία Ελευθερίου έσπευσε να πει πόσο έχει χαρεί με τη μετακίνησή της στην ομάδα των Μπλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments