Αθλητισμός

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς στο Περιστέρι

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς στο Περιστέρι
Ατρόμητος - Ολυμπιακός: Όλα δείχνουν ότι τόσο ο Μπρούμα όσο και ο Βρουσάι θα παίξουν βασικοί.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Περιστέρι την Κυριακή 24/1 στις 15:00 το μεσημέρι και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα σχέδια του. Όλα δείχνουν ότι οι Μπρούμα και Μάριος Βρουσάι θα παίξουν βασικοί, ενώ θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκούρασε πολλούς βασικούς στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Μαρτίνς δεν ήθελε να κουράσει και άλλο τους βασικούς του που αγωνίζονται σε συνεχόμενα ματς εδώ και καιρό, ενώ αξιοποίησε το ματς για να δώσει και ευκαιρίες. Το θετικό για αυτόν είναι ότι οι περισσότεροι ανταποκρίθηκαν.

Ο Μπρούμα που άφησε πολλές υποσχέσεις στο Αγρίνιο, ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού και κόντρα στον Ατρόμητο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το fosonline.gr, ο Μαρτίνς περιμένει να δείξει ο Μπρούμα ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε ένα παιχνίδι υψηλότερης έντασης και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, σε μία εποχή που η κουβέντα για την απόκτηση ενός εξτρέμ έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας αν εξαιρεθεί ο αριστερός μπακ (φαβορί ο Χολέμπας, αουτσάιντερ ο Ρέαμπτσιουκ), θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Δηλαδή, οι Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Εμβιλά, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μπρούμα και Ελ Αραμπί αναμένεται να βρεθούν στην ενδεκάδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής (22/1) ο Πορτογάλος προπονητής δεν θα κάνει δοκιμές, κάτι που αναμένεται να πράξει όμως το Σάββατο (23/1).

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Ολυμπιακό στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Εθελοντική αιμοδοσία θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 στον χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985. Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά, όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments