Αθλητισμός

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του σε Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη – Η αποκάλυψη για τη Γουότφορντ

Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του σε Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη – Η αποκάλυψη για τη Γουότφορντ
Γιαννούλης ΠΑΟΚ: Ο νέος παίκτης της Νόριτς δεν ξεχνάει τι πέρασε στον «Δικέφαλο».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης όχι μόνο αναδείχθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά έχει δεθεί με την ομάδα.Ο νέος παίκτης των «καναρινιών» σημείωσε: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, για τη βοήθεια και την στήριξη που μου έδειξε. Ελπίζω να πάνε καλά την φετινή και τις επόμενες χρονιές και να πετύχουν τους στόχους τους.

Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Σαββίδη, γιατί πραγματικά μου φέρθηκαν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια και χωρίς αυτούς δεν θα κατάφερνα τόσα πολλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα χρόνια που πέρασα εδώ και ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε».

Η αποκάλυψη για τη Γουότφορντ

Σύμφωνα με το metrosport.gr, το καλοκαίρι ο Βλάνταν Ίβιτς ήθελε να τον πάρει στην Γουότφορντ, όμως, όταν η αγγλική ομάδα έκανε κρούση ο ΠΑΟΚ είχε ανοιχτό το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ο «Δικέφαλος» ήταν κάθετα αρνητικός στο να τον παραχωρήσει.

Θυμηθείτε και την αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του ΠΑΟΚ στον Γιαννούλη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα αποκτά τον παίκτη με μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League, ενώ ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 18 ετών από τον Βατανιακό ως εξτρέμ. Ακολούθησε μια σειρά από δανεισμούς που αποδείχτηκαν θετικοί για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή και τον μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο full μπακ. Αρχικά δόθηκε στον Πιερικό κι έπειτα σε Ανόρθωση, Βέροια, Ατρόμητο.

Κι αν οι πρώτες σεζόν μακριά από την Τούμπα ήταν δύσκολες, στη Βέροια άρχισε να εξοικειώνεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Στον Ατρόμητο καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στην κατηγορία και κέρδισε την επιστροφή του στην Τούμπα.Με τον ΠΑΟΚ απέδειξε τη μεγάλη ποιότητά του, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχωρεί για την Αγγλία, έχοντας προλάβει να φορέσει 77 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ. Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Το βίντεο – αφιέρωμα της Νόριτς στον Γιαννούλη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments