Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Πήγε στο σούπερ μάρκετ με τις πιτζάμες της

Μαρία Ηλιάκη: Πήγε στο σούπερ μάρκετ με τις πιτζάμες της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μαρία Ηλιάκη: Τα πειράγματα του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη

Μπορεί οι περισσότεροι να έχουμε βαρεθεί να φοράμε τις πιτζάμες μας, μιας και μένουμε πολλές ώρες στο σπίτι, αλλά δε συμβαίνει το ίδιο και με τη Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια, η οποία εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στη Ζυρίχη, φόρεσε τις καρό πιτζάμες της και πήγε να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ. Βέβαια, ολοκλήρωσε το στιλ της με ένα μακρύ μπουφάν, ζεστές μπότες και φυσικά το απαραίτητο σκουφάκι για να προστατευθεί από τον χιονιά που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη Ζυρίχη.

Από την άλλη πλευρά, ο Στέλιος Μανουσάκης, δεν έχασε την ευκαιρία να την… τρολάρει λέγοντάς της στο βίντεο που ανήρτησε στα social media: «Fashion icon είσαι αγάπη μου»!

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο