Video

Έτερος Εγώ: Έτοιμος για το Netflix δηλώνει ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας

Έτερος Εγώ: Έτοιμος για το Netflix δηλώνει ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας
Έτερος Εγώ: Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας απάντησε σε όσα ακούγονται για το Netflix.

Ο σκηνοθέτης της πετυχημένης ταινίας αλλά και σειράς «Έτερος Εγώ» απαντά στις φήμες που θέλουν να υπάρχει συμφωνία με το Netflix προκειμένου να συμπεριληφθεί στις διαθέσιμες επιλογές της γνωστής πλατφόρμας.

Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε ότι η ελληνική παραγωγή ενδεχομένως να πάει στο Netflix. «Είμαστε σε συζητήσεις αλλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε ευχάριστα νέα. Μπορώ να πω μόνο ότι είμαστε σε συζητήσεις για να ταξιδέψει το Έτερος Εγώ στο εξωτερικό. Λόγω κορωνοϊού σε λίγο καιρό θα ζητάμε κασκαντέρ όχι για τις σκηνές δράσης, αλλά όπου υπάρχει φιλί» δήλωσε συγκεκριμένα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

Αν και βρίσκεται στη διαδικασία για τον τρίτο κύκλο της σειράς που θα έχει τιτλοφορείται «Νέμεσις», ο ταλαντούχος καλλιτέχνης γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για το πέρασμά του από το σίριαλ: «Μας κρέμασε ο κομπάρσος και έκανα τον πορτιέρη στον πρώτο κύκλο της σειράς», προσθέτοντας ότι «έχουμε πολύ καλούς συγγραφείς στην Ελλάδα. Μπορούμε να πράξουμε πρωτογενές υλικό μυθοπλασίας πάρα πολύ εύκολα».

«Έχουν ανοίξει οι δρόμοι για να γίνονται δουλειές που δεν θα είναι από το εξωτερικό, είτε μεταγλωττίσεις, είτε διασκευές. Δεν είμαι υπέρ της άποψης ότι έκανα ένα καλό θρίλερ, θα κάνω μόνο θρίλερ. Πρέπει να γνωρίζεις τα πάντα και είμαι ανοιχτός σε νέα project, εφόσον υπάρχουν οι συνθήκες».

Έκπληξη προκάλεσε το όνομα του ηθοποιού που θα ήθελε να δει στον ρόλο του δολοφόνου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. «Ένας ηθοποιός που έχω συνεργαστεί στην πρώτη μου ταινία (σ.σ. Κοινός Παρανομαστής) και θα ήθελα να τον δω σε ρόλο δολοφόνου είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης».

Λίγα λόγια για την ταινία «Έτερος Εγώ»

Ένας εκκεντρικός, μοναχικός εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίαση μιας σειράς τελετουργικών φόνων, τους οποίους ο δράστης συνοδεύει με πυθαγόρεια ρητά. Η ταινία ξεκινά το 1987 στα γενέθλια της δεκάχρονης Δανάης όπου ο παππούς της τής χαρίζει δύο μενταγιόν. Το ένα, που είναι για την ίδια, έχει από τη μια πλευρά την εικόνα του Πυθαγόρα και από την άλλη τον αριθμό 220. Το δεύτερο έχει επίσης από την μια πλευρά την εικόνα του φιλοσόφου και από την άλλη τον αριθμό 284. Αυτό ο παππούς της τής λέει να το δώσει σε όποιον αγαπήσει αληθινά.

Είκοσι χρόνια αργότερα οι δύο φίλες μαζί με τους φίλους τους γιορτάζουν τα τριακοστά γενέθλια της Κλειούς σε ένα κλαμπ. Ο Μάνθος (Γιώργος Χρυσοστόμου), ο φίλος της Κλειώς, θέλοντας να της κάνει πρόταση γάμου, της ζητά να φύγουν από το κλαμπ. Λίγο αργότερα όμως και ενώ έχουν σταματήσει στην άκρη του δρόμου με τη μηχανή του Μάνθου προκειμένου να της κάνει την πρόταση, ένα αυτοκίνητο πέφτει με μεγάλη ταχύτητα επάνω τους με αποτέλεσμα η Κλειώ να σκοτωθεί και ο Μάνθος να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκαταλείπει το σημείο του δυστυχήματος και τα θύματά του.

Στη συνέχεια η ταινία μεταφέρεται στα τέλη του 2014. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) αλλάζει το χρόνο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας του, παράλυτος από το λαιμό και κάτω, ύστερα από την παράσυρσή του από ένα αυτοκίνητο και την εγκατάλειψή του από τον οδηγό, τέσσερα χρόνια πριν.

Να αναφέρουμε πως το καλοκαίρι του 2019 προβλήθηκε η σειρά «Έτερος εγώ: Χαμένες ψυχές» από την Cosmote TV, η οποία τον Φεβρουάριο του 2020 προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Star. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς, με τίτλο «Έτερος Εγώ: Κάθαρσις» έκανε πρεμιέρα στην Cosmote TV στις 11 Δεκεμβρίου 2020 ενώ ανακοινώθηκε και τρίτος κύκλος, με τον τίτλο «Έτερος Εγώ: Νέμεσις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments