Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης: Καθάρισε και πάλι ο Μπαράλες

Αστέρας Τρίπολης: Καθάρισε και πάλι ο Μπαράλες
Αστέρας Τρίπολης: Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, μα δεν μπορούσαν να βρουν διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα της ΑΕΛ.

Με 1-0 υπέρ του Αστέρα Τρίπολης έληξε το ματς με την ΑΕΛ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League, καθώς κρίθηκε στο 60ο λεπτό με το 10ο φετινό γκολ του ικανότατου Αργεντινού φορ Χερόνιμο Μπαράλες ο οποίος έδωσε ξανά τη λύση στον Αστέρα Τρίπολης.

Το δικό του γκολ είναι εκείνο που χάρισε στην ομάδα της Αρκαδίας τη σημαντική νίκη με 1-0 επί της ΑΕΛ, μιας και παρότι στο πρώτο μέρος ο Αστέρας είχε τον έλεγχο του αγώνα, δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην καλά στημένη άμυνα της ΑΕΛ, που είχε τον Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο της.

Μάλιστα η ομάδα της Λάρισας είχε και την καλύτερη ευκαιρία για να προηγηθεί στο σκορ, όταν στο 44ο λεπτό, από τον Ντουρμισάι η μπάλα έφτασε στον Νικολιά, εκείνος έδωσε στον Μιλοσάβλεβιτς που έκανε το σουτ, αλλά ο Τσιφτσής με το δεξί του χέρι έσωσε την εστία του. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 60ο λεπτό, κατάφεραν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, με τον μόνιμο σκόρερ τους, Χερόνιμο Μπαράλες.

Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Αλβαρες από τα αριστερά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και από κοντά ο Αργεντινός φορ με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια η ΑΕΛ προσπάθησε να παίξει επιθετικά, ψάχνοντας για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι προσπάθειες της ήταν σπασμωδικές και χωρίς έμπνευση.

Οι συνθέσεις των ομάδων είχαν ως εξής:

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (90ο λεπτό+ Γκαρσία), Άλβαρες, Καστάνιο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Σίτο (83ο λεπτό Αλί Μπαμπά), Ριέρα (46ο λεπτό Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (46ο λεπτό Καπίγια), Μπαράλες.

ΑΕΛ (Φέστα): Μπάγιτς, Μπέρτος (66ο λεπτό Ακούνια), Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Καρανίκας, Μιλοσάβλεβιτς, Ηλιάδης (87ο λεπτό Σπαρβ), Κολομπίνο (74ο λεπτό Πινακάς), Νικολιάς, Ντουρμισάι (74ο λεπτό Νούνιτς).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την 18η αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Άρης (NS1)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (NS2)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

  • 15:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Ολυμπιακός (NS1)
  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λαμία (NS3)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος (NS2)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (NS1)

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή (24 Ιανουαρίου) στο γήπεδο της Τούμπας, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League, ενώ ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την ίδια ημέρα από τον Ατρόμητο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments