Επιστροφή βόμβα στον ΠΑΟΚ
14.09.2026 | 10:38
ΔΕΘ: Ποιος πληρώνει τον λογαριασμό; – Ο Άδωνις βάζει Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη στο «ταμείο»
14.09.2026 | 10:24
Δραπέτης κηρύχθηκε από τις Αρχές ο Αλκέτ Ριζάι - Εμπλέκεται στους πυροβολισμούς σε beach bar στην Ανάβυσσο
14.09.2026 | 10:08
Νίκολιτς: «Απαράδεκτα τα λάθη μας – Για ό,τι αρνητικό γίνεται φταίω εγώ»
14.09.2026 | 10:03
ΟΗΕ 2026: Οι ηγέτες επιστρέφουν στη Νέα Υόρκη – Οι πόλεμοι δοκιμάζουν τη νέα παγκόσμια τάξη
14.09.2026 | 09:58
Τραμπ–Σι: Το μεγάλο παζάρι ΗΠΑ–Κίνας – AI, δασμοί και κρίσιμα ορυκτά στο τραπέζι
14.09.2026 | 09:52
Fed μπροστά στο μεγάλο δίλημμα: Επιτόκια ή πληθωρισμός – Η 16η Σεπτεμβρίου κρίνει τις αγορές
14.09.2026 | 09:44
Ευρώπη σε «πολεμική» εβδομάδα: Άμυνα, Ρωσία και Von der Leyen αλλάζουν την ατζέντα
14.09.2026 | 09:40
Μαζωνάκης: Γύρισε στην παλιά του γειτονιά- Το μεσημέρι το τελευταίο "αντίο", χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα
14.09.2026 | 09:40
Μαζωνάκης: Γύρισε στην παλιά του γειτονιά- Το μεσημέρι το τελευταίο "αντίο", χιλιάδες κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα
14.09.2026 | 09:29
Μαζωνάκης: Στον Ανακριτή σήμερα οι δύο γιατροί – Οι κατηγορίες που καλούνται να αντικρούσουν
13.09.2026 | 22:56
Γιώργος Μαζωνάκης: Η αποκάλυψη της Εύης Καλογηροπούλου – «Την Πέμπτη είχαμε βγει μαζί σε εστιατόριο»
13.09.2026 | 22:34
Μαζωνάκης: «Σπάει» τη σιωπή του ο ταξιτζής που τον πήγε στο ιατρείο – «Είπα τη δική μου αλήθεια»
13.09.2026 | 22:12
Ολονυχτία στο λαϊκό προσκύνημα του Μαζωνάκη: Δάκρυα, τραγούδια και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο
13.09.2026 | 21:55
Γιώργος Μαζωνάκης: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο – Ο πρώτος βιολιστής του, παπά Στρατής, έπαιξε το «Μου λείπεις»
13.09.2026 | 21:50
Λιβάνης & Ανδρομάχη: Δείτε τις τρυφερές στιγμές για τα 2α γενέθλια του γιου τους [pics]
13.09.2026 | 21:36
Καλλιόπη Καλαϊτζή: «Αρκετά με το χυδαίο τσουβάλιασμα» – Η απάντηση για Stem Cell, Μαζωνάκη και LifeStyle Medicine
13.09.2026 | 20:45
ΗΠΑ–Κύπρος: Παράταση της άρσης του εμπάργκο έως το 2027 – Οργή στην Άγκυρα
13.09.2026 | 16:14
Ο Τραμπ αφήνει τους Χούτι να κρατούν το Μπαμπ ελ Μαντέμπ – Το επικίνδυνο στοίχημα της Ουάσιγκτον
12.09.2026 | 11:15
Οι Χούτι πιάνουν τη Σαουδική Αραβία από τον λαιμό: Η μάχη για το στενό που κρατά την Ευρώπη
11.09.2026 | 19:30
Οι Χούθι πιάνουν το Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Ο επικεφαλής της CENTCOM στη Σαουδική Αραβία για το επόμενο βήμα
11.09.2026 | 19:16
Η Ινδία στη μέγγενη ΗΠΑ–Κίνας: Το G2 που φοβάται το Νέο Δελχί και η μάχη για στρατηγική αυτονομία
11.09.2026 | 12:14
Ο MBS ζητά από τον Τραμπ να χτυπήσει τους Χούθι – Ο εφιάλτης του «διπλού στραγγαλισμού» του πετρελαίου
11.09.2026 | 12:08
Pickaxe Mountain: Το «άτρωτο» βουνό του Ιράν που δοκιμάζει τα όρια της στρατιωτικής ισχύος του Τραμπ
10.09.2026 | 19:00
Κύπρος–Ισραήλ–Λίβανος: Η Λευκωσία θέλει ρόλο «γέφυρας» – Άμυνα, ενέργεια και GSI στο τραπέζι
Η Stoiximan Super League συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου με την 5η αγωνιστική και σημαντικές εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στην Καλαμάτα ως μόνοι πρώτοι, ενώ Ολυμπιακός και ΑΕΚ αναζητούν επιστροφή στις νίκες μετά τις απώλειες της προηγούμενης αγωνιστικής.
Η Ελισάβετ Τελτσίδου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -70 κιλά στη δεύτερη ημέρα του Grand Slam τζούντο στη Βουδαπέστη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πρόσθεσε ακόμη μία μεγάλη διεθνή διάκριση στην πορεία της.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε ακάθεκτος στη Stoiximan Super League, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ και κάνοντας το απόλυτο 4Χ4. Ταμπόρδα, Ουναΐ και Καλάμπρια υπέγραψαν τη νίκη των «πράσινων», που κυριάρχησαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και έμειναν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Έντονο ήταν το ξέσπασμα του Μάρκο Νίκολιτς στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης του Αστέρα AKTOR με την ΑΕΚ στην Τρίπολη. Ένα επικίνδυνο λάθος του Ράζβαν Μαρίν στη μεσαία γραμμή έδωσε στους γηπεδούχους την ευκαιρία να βγουν στην επίθεση, με τον Σέρβο τεχνικό να εξοργίζεται τόσο ώστε να εγκαταλείψει την τεχνική περιοχή και να μπει για λίγα μέτρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε για πολύ εκτός μεταγραφικής αγοράς προπονητών μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό. Ο 65χρονος Βάσκος βρίσκεται ήδη μεταξύ των ισχυρών υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, η οποία προχώρησε στην απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν έπειτα από το απογοητευτικό ξεκίνημα στη La Liga. Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη, όμως το όνομα του πρώην τεχνικού των «ερυθρόλευκων» έχει μπει δυνατά στο προσκήνιο.
Ο Ολυμπιακός ανεβάζει κατακόρυφα στροφές για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, με τον σοβαρό τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί να έχει αλλάξει τα δεδομένα στη γραμμή κρούσης. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν παίκτη έτοιμο αγωνιστικά, που θα μπορεί να μπει άμεσα στις επιλογές του Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ενώ οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την ολοκλήρωση της κίνησης.
Ο Ζότα Σίλβα έστειλε μήνυμα ενότητας και άμεσης αντίδρασης μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, αλλά έστρεψε αμέσως το βλέμμα στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα απέναντι στη Γιαγκελόνια, σε ένα παιχνίδι που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία για τους «ερυθρόλευκους».
Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει ενεργοποιηθεί στην αγορά των ψηλών μετά τον τραυματισμό του Μουστάφα Φαλ και την ανάγκη προσεκτικής διαχείρισης του Ματίας Λεσόρ. Ο Μπράιαντ Ντάνστον αποτελεί μία έμπειρη και χαμηλού ρίσκου επιλογή, την ώρα που οι «πράσινοι» εξετάζουν παράλληλα και μία σαφώς πιο αθλητική περίπτωση από την αμερικανική αγορά. Η απόφαση για μεταγραφή δεν έχει ακόμη «κλειδώσει».