Αθλητισμός

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Τι αποκαλύπτουν για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και ΑΕΚ

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Τι αποκαλύπτουν για τις μεταγραφές Ολυμπιακού και ΑΕΚ
Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τελειώνει με αποτέλεσμα τα επιτελεία των ομάδων να είναι σε αναβρασμό.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου τελειώνει και έτσι όποιες κινήσεις θέλουν να κάνουν οι ομάδες της Super League, πρέπει να γίνουν τώρα. Τα σημερινά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων δείχνουν ότι τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ είναι σε κινητικότητα για να ενισχυθούν εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο «Πρωταθλητής» αναφέρεται σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να ξεχωρίζει. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τους Καμίλ Γκροζίτσκι και Ζοάο Βίκτορ. Μάλιστα, η εφημερίδα γράφει ότι ο 32χρονος Πολωνός πήρε στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού και το σκέφτεται.

Επίσης, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει τον Βραζιλιάνο της Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τη χαρακτηριστική αναφορά:

Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το αποφασίσει, μπορεί να πείσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι ο στόπερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε μόνο για την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Ο «Κύριος Προεδρος» έχει το ρεπορτάζ και αναφέρει: «Γιατί πιστεύω πως ΔΕΝΕΙ στο κέντρο της άμυνας…».

Όπως μπορείτε να δείτε ο «Πρωταθλητής» αναφέρεται και στον Θανάση Ανδρούτσο που έπαιξε πολύ καλά στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Από την άλλη, η «Ώρα για Σπορ» αναφέρεται στην ΑΕΚ που επιχειρεί να βρει δεξιό μπακ για να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Ένωση έχει καταλήξει στον παίκτη που θα πάρει, μάλιστα, τον χαρακτηρίζει ως τον «εκλεκτό» και ότι κλείνει μετά το ματς στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ (την Κυριακή στις 19:30 η ώρα).

Δείτε το πρωτοσέλιδο της «Ώρας»

Όπως μπορείτε να δείτε, η εφημερίδα λέει ότι ο παίκτης που έρχεται είναι επιλογή του Παναγιώτη Κονέ, του νέου τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, ο οποίος τον πιστεύει 100%. Να τονίσουμε ότι και για τον ΠΑΟΚ υπάρχει είδηση που βγαίνει από τα πρωτοσέλιδα, όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments