Αθλητισμός

Στέφαν Ριστόφσκι Ολυμπιακός: Τι ισχύει για την περίπτωσή του

Στέφαν Ριστόφσκι Ολυμπιακός: Τι ισχύει για την περίπτωσή του
Στέφαν Ριστόφσκι Ολυμπιακός: Τον κρατούν... ζεστό με φόντο το καλοκαίρι.

Δημοσίευμα της «O Jogo» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός άρχισε τις επαφές με τη Σπόρτινγκ για τον δεξιό μπακ Στέφαν Ριστόφσκι, με το όνομά του να κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ ως μια έξτρα επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα στη SPORTDAY, η περίπτωση του Στέφαν Ριστόφσκι έγινε αιτία «να ξοδευτεί αρκετό μελάνι. Τόσο για την περατζάδα του από τα ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσο και για την καθημερινή ενασχόληση των ρεπόρτερ του Ολυμπιακού».

Όμως, πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες δεν τον κοιτάζουν για τώρα. «Απλά τον κρατούν… ζεστό με φόντο το καλοκαίρι. Προφανώς για να μην κλείσει αλλού. Άρα, «ας τον διαγράψουν από τα άλλα ρεπορτάζ», καταλήγει η SPORTDAY.

Πάντως, όπως αναφέρει και το fosonline, είναι «ξένο σώμα» στη Σπόρτινγκ, δίχως να έχει «γράψει» λεπτό συμμετοχής φέτος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αν και έχει έξι παρουσίες μόνο με την Εθνική του στο Nations League. Για αυτό εμφανίστηκε πλέον και από τους Πορτογάλους ως μια από τις λύσεις που έχει κατά νου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Τι ανέφερε το δημοσίευμα της «O Jogo» για την περίπτωση του Στέφαν Ριστόφσκι και τον Ολυμπιακό;

Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» σε ρεπορτάζ της, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για την απόκτησή του, με τους Πειραιώτες όμως να συζητούν το ενδεχόμενο του δανεισμού του και όχι την αγορά του. Η δε ομάδα της Πορτογαλίας θέλει να απεμπλακεί από τον Ριστόφσκι και αυτό που κυνηγάει πρωτίστως είναι να βρει μια ομάδα για να τον πουλήσει με τον Στέφαν να κοστολογείται στα 2,5 με 3 εκατομμύρια, και όχι για να τον παραχωρήσει με δανεισμό.

Βέβαια, αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε το πιο φυσιολογικό είναι να εξετάσει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του. Όπως εξηγούσε η «O Jogo», σε αυτό το ενδεχόμενο, το πιθανότερο είναι να επιδιώξει η Σπόρτινγκ να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Τέλος, να αναφέρουμε πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments