Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: «Προκαλώ τον Νίκο να είμαι η νονά του παιδιού»

Δανάη Μπάρκα: «Προκαλώ τον Νίκο να είμαι η νονά του παιδιού»
Δανάη Μπάρκα: Η Δανάη Μπάρκα συγκεκριμένα «προκάλεσε» τον Νίκο Μουτσινά να γίνει η νονά του παιδιού που πρόκειται να υιοθετήσου με τη Μαίρη Συνατσάκη.

Σαν κεραυνό εν αιθρία έπεσε η είδηση που φέρνει στο φως σημερινό δημοσίευμα της Espesso, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

Από την πλευρά τους μέχρι στιγμής επικρατεί η απόλυτη σιγή, αφού τόσο ο παρουσιαστής, όσο και η γνωστή influencer, δεν έχουν επίσημα επιβεβαιώσει ή διαψεύει τις πληροφορίες που μετέδωσε η εφημερίδα. Το σύμφωνο συμβίωσης όπως είναι φυσικό μονοπώλησε το ενδιαφέρον των πάνελ στις πρωινές εκπομπές και σειρά να τοποθετηθεί επί του θέματος πήρε η Δανάη Μπάρκα, η οποία διατηρεί πολυ καλές σχέσεις με τον Νίκο Μουτσινά.

Η Δανάη Μπάρκα συγκεκριμένα «προκάλεσε» τον Νίκο Μουτσινά να γίνει η νονά του παιδιού που πρόκειται να υιοθετήσου με τη Μαίρη Συνατσάκη, παροτρύνοντας τον κοινό τους συνεργάτη και floor manager να κάνει το ίδιο. «Οικογένεια είναι η κοινότητα που φτιάχνουμε με ό,τι τρόπο θέλει ο καθένας για να δώσουμε αγάπη», σχολίασε αρχικά και απευθυνόμενη στον κοινό τους συνεργάτη, τον ρώτησε: «Κλώνε βαφτίζουμε;» και κατέληξε: «Νίκο Μαίρη, Μαίρη Νίκο κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments