Αθλητισμός

Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: Οι σκέψεις Μπαρτζώκα για την απόκτηση νέου παίκτη

Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: Οι σκέψεις Μπαρτζώκα για την απόκτηση νέου παίκτη
Ολυμπιακός μπάσκετ μεταγραφές: Υπάρχει έντονη κινητικότητα και η ομάδα έχει βγει στη μεταγραφική αγορά.

Μέσα σε τρία λεπτά, ο Ολυμπιακός βρέθηκε από τον θρίαμβο στην… καταστροφή στη «Ζαλγκίριο Αρένα» και γνώρισε την ήττα με 81-79, από τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Euroleague. Οι Κώστας Σλούκας και Γιώργος Πρίντεζης σημείωσαν από 16 πόντους, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ είχε συγκομιδή 11 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Oι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα «πέταξαν στα σκουπίδια» μια υπέρ τους διαφορά επτά πόντων (72-79) 3 λεπτά πριν τη λήξη, την οποία «έχτισαν», με τέσσερα διαδοχικά τρίποντα από Βεζένκοφ, Πρίντεζη και Σπανούλη (2). Και έκτοτε τα έκαναν όλα λάθος, δέχτηκαν σερί 9-0 και έχασαν τη μοναδική ευκαιρία να ισοβαθμήσουν στην 6η θέση με την Μπάγερν Μονάχου και να έχουν και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Κάουνας.

Εκεί βρίσκεται πλέον η Ζαλγκίρις με ρεκόρ 12-9, χάρη στη μεγάλη βραδιά του Τζόφρι Λοβέρν, με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ. Τα τρίποντα των Γκριγκόνις και Μιλάκνις σε κρίσιμες στιγμές στο τέλος «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό που τα έδωσε όλα στη Λιθουανία, αλλά επιστρέφει ηττημένος (11-10) και ετοιμάζεται ξανά για «διαβολοβδομάδα» με Αρμάνι Μιλάνο εκτός και Μπαρτσελόνα εντός.

Από την πλευρά του, στα «ερυθρόλευκα» λάθη του τελευταίου τρίλεπτου, που ώθησαν τη Ζαλγκίρις Κάουνας στην ανατροπή, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά την ήττα από τους Λιθουανούς στο Κάουνας. «Ήταν μια κακή ήττα για εμάς ειδικά έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Είχαμε υπομονή και βρήκαμε ελεύθερα σουτ».

«Είχαμε 7 πόντους προβάδισμα και στη συνέχεια κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να χάσουμε. Χάσαμε ένα λέι απ και η Ζαλγκίρις χτύπησε στο τρανζίσιον. Χάσαμε την τελευταία επίθεση φυσικά και η Ζαλγκίρις σκόραρε στο τέλος. Ήταν δικά μας λάθη παρά την παρουσία των έμπειρων παικτών για να χειριστούν την κατάσταση. Η Ζαλγκίρις κέρδισε το παιχνίδι και της αξίζουν συγχαρητήρια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Έλληνας τεχνικός.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από το thrylos24, ειλημμένη θεωρείται η απόφαση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, αφού η Διοίκηση μαζί με τον προπονητή της «ερυθρόλευκης» ομάδας, κινούνται στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού στη θέση «5». Τα προβλήματα κάνουν… μπαμ καιρό τώρα και οι ελπίδες για οκτάδα μπορεί να μειώθηκαν αισθητά αλλά δεν εξαλείφθηκαν εντελώς, με τον Ολυμπιακό να έχει ελπίδες και να σκοπεύει να παλέψει με όλες τις δυνάμεις του.

Είναι εξάλλου κάτι που έγινε σαφές και από την ίδια την ΚΑΕ, αλλά και από τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα και η ομάδα έχει βγει στη μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός πενταριού. Το θέμα που υπάρχει στο «5» είναι μεγάλο. Άλλωστε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Οκτάβιους Έλις είναι μια «ανάσα» από την αποχώρησή του από το «λιμάνι», μιας και ο νέος παίκτης που αναμένουν στον Πειραιά, θα τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments