Αθλητισμός

Παναιτωλικός: Παραμένει στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης της Super League

Παναιτωλικός: Παραμένει στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης της Super League
Παναιτωλικός: Η «λευκή» ισοπαλία έμεινε έως το τέλος.

Το ματς μεταξύ Παναιτωλικού – Λαμίας έληξε 0-0, στο Αγρίνιο, για τη 18η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες είχαν συνολικά πέντε δοκάρια και στο τέλος πήραν από έναν βαθμό, ενώ παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Τα δεδομένα της αναμέτρησης παραλίγο να διαφοροποιηθούν από το 2ο λεπτό, όταν ο Βέργος με προβολή μετά από φάουλ του Μπαρμπόζα σημάδεψε το δοκάρι του Κνετ. Στη συνέχεια και χάρη στο μαεστρικό στήσιμο της ομάδας από τον Γρηγορίου, οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν και έπρεπε να κλείσουν προηγούμενοι το ημίχρονο, όμως δεν το έκαναν λόγω ατυχίας, αλλά και ανικανότητας.

Στο 8ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Μπα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην πλάτη του Κνετ, αλλά δεν μπήκε στα δίχτυα. Στο 37ο λεπτό ο Καραμάνος (μόλις είχε πάρει τη θέση του τραυματία Μπα) πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Τσότσαλιτς απέκρουσε πάνω στη γραμμή κι ενώ η μπάλα ξαναγύρισε στον Καραμάνο εκείνος τραβούσε τα μαλλιά του με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα μία! Στο 43ο λεπτό ο Ρόμαριτς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κνετ αλλά αστόχησε.

Στο 52ο λεπτό, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο Άνταμ Τζανετόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Κνετ αλλά η μπάλα πήγε στο εσωτερικό μέρος του στύλου, ενώ στο 54ο λεπτό ο Μάσουρεκ «σημάδεψε» την οριζόντια δοκό με σουτ έξω από την περιοχή. Με το σκορ 2-2 στα δοκάρια αλλά 0-0 εκεί που… μετράει, ήταν πλέον εμφανές ότι όποιος έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το έκανε ούτε ο Αζάντι στο 75ο λεπτό που σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντίας κι έτσι η «λευκή» ισοπαλία έμεινε έως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχα ως εξής:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Περέϊρα (85ο λεπτό Ντάλσιο), Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας (70ο λεπτό Αρσούρα), Τσότσαλιτς, Λιάβας, Ντίας, Ταχάρ, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (77ο λεπτό Αριγίμπι), Βέργος (69ο λεπτό Αζάντι)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (68ο λεπτό Μπιάρνασον), Τιρόνε (79ο λεπτό Πίτι), Ρόμανιτς, Μπα (34ο λεπτό λ.τρ. Καραμάνος), Αραμπούλι (78ο λεπτό Προβυδάκης).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την 18η αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

  • 15:00 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Άρης (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαϊδης», Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

  • 15:00 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Ολυμπιακός (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Λαμία (NS3) (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΝΠΣ Βόλος (NS2) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments