Ελλάδα

Θετικός στον κορωνοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος: Άλλος ένας επώνυμος είναι θετικός στον ιό που δεν κάνει διακρίσεις.

Μετά από rapid test που έκανε, ο Απόστολος Γκλέτσος ανακάλυψε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, αν και, ευτυχώς, δεν έχει εκδηλώσει συμπτώματα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αποκάλυψε στη Ναταλία Γερμανού ότι ανακάλυψε πως είναι θετικός μετά από τεστ που έκανε σε σπίτι γνωστού του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Μου ‘φυγε η ψυχή. Έκανα rapid test και βγήκε θετικό». Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Ένας άνθρωπος το έκανε όχι νοσηλευτής ούτε γιατρός. Αλλά βγήκε θετικό. Σε ένα σπίτι πήγα και μου το έκαναν και καθηλώθηκα. Δεν έχω συμπτώματα αλλά δεν ξέρω. Θα πάω αύριο το πρωί να κάνω το μοριακό για να δω τι συμβαίνει. Το καλό είναι ότι δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Γύρισα από τη Στυλίδα και είμαι καραντίνα στην Αθήνα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Γκλέτσου

Η δήλωση του Γκλέτσου για το σεξ και τον κορωνοϊό

Ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι πριν κάνει σεξ πλέον ζητάει από την παρτενέρ του να έχει κάνει τεστ κορωνοϊού για να είναι σίγουρος για την ασφάλειά του.

«Δεν έχω δεσμούς και τέτοια. Αν ρωτάτε αν είμαι ενεργός, σαφώς είμαι ενεργός», δήλωσε, συμπληρώνοντας: «Αν δεν υπάρχει φλερτ, βέβαια μέσα στον κορονοϊό και την πανδημία, είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει το Facebook» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου». «Ζητάω covid test πριν κάνω σεξ και μου ζητάνε. Προτιμώ το μοριακό τεστ», αποκάλυψε λίγο αργότερα.

Επιπλέον, ο ηθοποιός σχολίασε την μεταγραφή των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου στο Mega. Ο κ. Γκλέτσος, ο οποίος παίζει φέτος για δεύτερη χρονιά στις «8 Λέξεις», την τηλεοπτική σειρά που υπογράφει η τριάδα και θα προβάλλεται ως και τον Ιούνιο στον ΣΚΑΪ, δήλωσε άγνοια για τις σχετικές εξελίξεις και αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να πάρει μέρος σε μια νέα τηλεοπτική σειρά που θα ξεκινήσει του χρόνου.

«Θα γίνουν πολλές σειρές» τόνισε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο πολύπαθος κλάδος των ηθοποιών θα βρει δουλειά και ανακούφιση από τα προβλήματα που συσσώρευσε το τελευταίο διάστημα στους εργαζόμενους στον καλλιτεχνικό χώρο λόγω της πανδημίας.

«Θα είναι δεύτερος ή τρίτος ρόλος» εξήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος δήλωσε ότι τα τελευταία χρόνια, μετά από την επιστροφή στην τηλεοπτική αρένα, κάνει υποστηρικτικούς ρόλους, γι’ αυτό και δεν πιστεύει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να κουράσει τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments